HOROR U BANJA LUCI: Otac monstrum godinama silovao kćerku, a tokom odnosa uvijek je koristio jedan dodak

Aktuelno
HOROR U BANJA LUCI: Otac monstrum godinama silovao kćerku, a tokom odnosa uvijek je koristio jedan dodak
.

Žrtva incesta, četrnaestogodišnja djevojčica iz Banjaluke ispričala je tokom svjedočenja da je otac monstrum odnose pravdao se**ualnim vaspitanjem kćerke, saznaje Srpskainfo.

Koliko je otac monstrum bio svjestan onoga što radi, ali i oprezan u svom bolesnom činu, otkriva i podatak da je tokom polnog nasilja nad maloljetnom kćerkom uvijek koristio zaštitu.

– Kćerki je govorio kako je ono što radi se**ualno vaspitanje, te da se ne brine ništa – naveo je izvor iz istrage.

Posebno otežavajuća okolnost u budućem krivičnom postupku za oca monstruma, pored samog djela, u ovom slučaju je i to što je spolno nasilje trajalo duži vremenski period, velika nesrazmjera u godinama i zrelosti između monstruma i žrtve, teško narušeno zdravlje djeteta i druge.

Dio istrage biće usmjeren i na to da li je majka djevojčice znala šta se dešavalo u porodičnoj kući strave i užasa.

873x400

– Prema izjavi djevojčice, spolno nasilje se dešavalo u vrijeme kada je majka sa drugim djetetom bila u bolnici – objasnio je izvor.

Istragom u ovom slučaju rukovodi Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a svi detalji posebno vezani za identitet osumnjičenog neće biti objavljeni, kako bi se zaštitio identitet žrtve.

Šokantan slučaj policiji je prijavila škola koju pohađa maloljetna učenica, a sve je otkriveno nakon što se djevojčica povjerila svojim drugaricama tokom razgovora.

Nakon prijave, djevojčica je u razgovoru sa istražiocima takođe potvrdila sve ono što je ranije ispričala drugaricama, što je bio dovoljan signal da su strašne sumnje u teško krivično djelo opravdane. Međutim, osumnjičeni otac monstrum nije uhapšen, jer je otišao van granica BiH.

Prema nezvaničnim informacijama, otac je na privremenom radu u inostranstvu pa bi trebao biti uhapšen kada se vrati, ili će u protivnom za njim biti raspisana međunarodna potjernica.

Podsjetimo, istražioci su u ponedeljak ostali šokirani navodima iz prijave o spolnom nasilju nad maloljetnom djevojčicom.

 

 

Ne propustite