5 odlika potpuno bezvrijedne i praznoglave žene!

Praktična žena
5 odlika potpuno bezvrijedne i praznoglave žene!
.

Kada se ovako ponašate ne izgledate bolje, već bijedno.

Poznati modni stručnjak i novinarka Evelin Kromčenka svakodnevno dijeli odlične savjete milionima žena kroz emisiju „Modna riječ“ kako da se obuku da budu zadovoljne svojim izgledom, ali i da izazovu pozitivne reakcije kod drugih ljudi.

Pored onoga što treba, Evelin savetuje žene i šta ne treba da rade. Ona je otkrila i 5 karakteristika koje su tipične za potpuno bezvrijedne i praznoglave žene, a ne radi se samo o odjeći, već i o pogledima na svijet i ponašanju!

Isticanje brendova bez mjere

„Ako sa vas vrište imena slavnih modnih kuća, ne znači da ste i elegantni ili žena od stila“, kaže Evelin. Uz to, nošenje isključivo trendi komada po svaku cijenu izgleda ekstremno smiješno i jeftino, naročito ako uz to ne možete da ponudite ništa drugo. Zapamtite – istaknuto ime brenda na bluzi vam neće donijeti poštovanje okoline, već mišljenje da ste iskompleksirani skorojević.

Arogancija

U pokušaju da stvore što bolju sliku o sebi i predstave se kao najbolje i najljepše, ovakve žene će često ponižavati druge. To se najčešće ogleda u odnosu sa konobarima, prodavcima i drugim ljudima sa kojima se slučajno srećemo. „Prava dama nikad neće ovo dozvoliti sebi“, smatra ova novinarka. Kada tako ponižavate nekoga, ne izgledate bolje, već bijedno.

„Ključ uspeha je u atraktivnom izgledu“

Mišljenje da je izgled jedino i najmoćnije oružje žene potpuno je pogrešno. Ali, za ovakve žene često ne postoji nijedan drugi put. To su vam uglavnom žene koje ne odlaze ni da bace đubre bez šminke i lijepe odjeće. Ipak, ljudi na vama ne vide ništa drugo nego da se ne ponosite svojom prirodom, da se vječito krijete iza maske od tone šminke. Sa druge strane, prava dama puna samopouzdanja (s pokrićem) ne ističe izgled u prvi plan, već je svjesna da su njeno obrazovanje, znanje, inteligencija i kultura ono što je izdvaja i izaziva poštovanje drugih.

Luksuz na kredit

Još jedan znak „praznoglave“ žene jeste luskuzni život na kredit i „tuđoj grbači“. Materijalna situacija ne dozvoljava baš uviek da kupimo sve što nam se dopada, ali kod ovakvih žena najvažnije je održati imidž uspeha i prividnog bogatstva.

Posmatranje muškarca kroz novčanik

One ne gledaju unutrašnje kvalitete muškarca, već unutrašnjost njegovog novčanika. Gledaće da uvijek budu u društvu nekoga ko može da im obezbijedi luksuz, bez obzira na to što ne osjećaju ništa prema njemu. Prava žena na jači pol gleda potpuno drugačije – u partneru traži druga, podršku i partnera koji čini da joj srce zaigra.

Prije nego što se zagledate u lijepu ženu, kao i u blistav predmet optočen dijamantima, zapamtite da se iza blještavog sjaja možda krije samo praznina i hladnoća.

(Stil.kurir.rs)

 

Ne propustite