SVI U ŠOKU, SRĐANU NOVINARSTVO NIJE PRAVO ZANIMANJE: Evo koji je njegov PRAVI POSAO, radi ga kad izađe iz studija!

Show
SVI U ŠOKU, SRĐANU NOVINARSTVO NIJE PRAVO ZANIMANJE: Evo koji je njegov PRAVI POSAO, radi ga kad izađe iz studija!
.

Srđan Predojević i Jovana Joksimović već godinama vode zajedno Jutarnji program.

jovanai-srdjan

Međutim, malo ko zna da novinarstvo nije njegovo primarno zanimanje.

Voditelj koji je magistrirao 2012. godine je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu ima dva posla. Srđan je takođe zaposlen u Vazduhoplovnoj akademiji i završio je školovanje za pilota.

"Kao i većina dječaka, želio sam i maštao da budem pilot, međutim, život me odveo na drugu stranu, pa sam diplomirao novinarstvo, po čemu me ljudi i znaju, ali malo ko zna da je to samo moj honorarni posao. Iako voditeljski posao veoma cijenim i volim da ustajem rano kako bih vodio emisiju, moj posao i zvanično zanimanje je portparol Kontrole letenja Srbije i Crne Gore, gdje sam položio za pilota privatnog aviona. To je jednomotorni avion za sportske namjene, što znači da ne mogu da prevozim putnike, a to mi i nije cilj jer mi porodica i vreme ne dozvoljavaju da upišem još jedan fakultet. Dosta mi je učenja, a za linijskog pilota morao bih još dvije i po godine da pohađam nastavu", rekao je on jednom prilikom za domaće medija.

2

Inače, Predojević je u braku sa Mirjanom Lazarević od 2014. godine. Prije nego što su stupili u brak, Srđan i Mirjana su godinama bili u vezi, a na sudbonosno "da" rekli su u Parizu.

Par ima dvoje djece, osmogodišnjeg sina Stefana i šestogodišnju kćerku Sofiju, a 2012. godine izgubili su dijete, dok je Mirjana bila u poodmakloj trudnoći, što je bio veliki udarac za njihovu porodicu.

1

"Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala", rekao je tada Srđan za domaće medije. Ipak, uz ljubav i podršku koju pružaju jedno drugome uspjeli su da prebrode najteže trenutke.

Ne propustite