Provedite savršen odmor sa porodicom ili društvom u luksuznim apartmanima City Beach u Makarskoj!

Kiosk
Provedite savršen odmor sa porodicom ili društvom u luksuznim apartmanima City Beach u Makarskoj!
-

Makarska je priobalni grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji, smješten podno planine Biokovo. Središte je Makarskog primorja, mikroregije koja se proteže od Brela na zapadu do Gradca na istoku. 

ml31vqeygv6bwzmi

Makarska je dobitnik mnogobrojnih nagrada u turizmu za uređenje grada i okoliša, za kvalitetu i raznolikost ugostiteljskih i turističkih usluga. Makarska je grad koji živi od turizma i za turizam, grad mladosti, sporta i zabave.

6beqrij4dns6ru4r

Apartmani City Beach nalaze se pokraj šljunčane plaže u Makarskoj, a uključuju klimatiziran smještaj i besplatni WiFi. Sve jedinice imaju balkon s pogledom na more.
 
 Apartmani obuhvaćaju prostor za sjedenje s kaučem i TV-om te potpuno opremljenu čajnu kuhinju s aparatom za pripremu kave. Vlastita kupaonica opremljena je tušem i sušilom za kosu. Dostupan je besplatni kozmetički pribor.

rlzkabvwr5kyejlt
 
 Gosti koji borave u apartmanima City Beach imaju pristup restoranu, baru i terasi. U okviru objekta dostupna je usluga najma bicikala, a u blizini se nalaze biciklističke staze.
 
 Središte Makarske i obalno šetalište udaljeni su 600 metara od apartmana.

cyqtr5ihr4wq9q3s

Izaberite opciju između 2 ili 3 noćenja u Superior City Beach apartmanima za 2-4 osobe po nevjerovatnim cijenama!

Pogledajte ovu fantastičnu ponudu na linku: https://bit.ly/2XSky0u

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal!

Ne propustite