"RECITE JOJ DA VIŠE NE POSTOJIM, UBIĆU I TEBE I NJEGA": Velika drama, svi strahuju od TRAGEDIJE, UKLJUČENA I POLICIJA!

Show
"RECITE JOJ DA VIŠE NE POSTOJIM, UBIĆU I TEBE I NJEGA": Velika drama, svi strahuju od TRAGEDIJE, UKLJUČENA I POLICIJA!
.

O ljubavnom paru iz Pilatovića kraj Požege bruji cijeli region.

ZNAM JE KAD SE RODILA, SVE SMO USKLADILI, PA I "ONO": Milojko progovorio o vezi sa 53 godine mlađom Milijanom, PA IZNENADIO SVE!​

Iako je između Milijane i Milojka 53 godine razlike, ovaj par se ne obazire na komentare.

Međutim, Milijana se sada požalila babi da joj je otac prijetio smrću, nakon čega ga je prijavila policiji, pa je on dobio privremenu mjeru zabrane prilaska.

screenshot

Zoran je toliko povrijeđen i razočaran da je njoj i Milojku priprijetio i smrću, a spreman je da se kćerke javno odrekne, piše "Kurir".

Naime, nakon što su u medijima objelodanili da planiraju svadbu, dejcu i ulazak u rijaliti, Zoranu je pao mrak na oči. Milijana i Milojko još uvijek nisu ušli u rijaliti, a život im je već postao pravi rijaliti-program. Milijana je riješila da rođenog oca prijavi policiji, nakon čega mu je izrečena privremena mjera zabrane prilaska od 30 dana, što je potvrdila i Milijana.

- Zamolila sam ga da mi se ne obraća i ne prilazi. Prijavila sam ga i izrečena mu je ta kazna - rekla je Milijana i dodala da ju je otac pozvao i započeo raspravu, zbog čega je ona spustila slušalicu.

- Ne mogu da kažem da je ranije podržavao ovu vezu, ali nije imao ništa ni protiv. Ne vrijeđa me njegovo mišljenje. Mislim da je on više kivan na ljude koji negativno komentarišu sve ovo - ispričala je Milijana i dodala da joj nije lako, ali da to neće uticati na njen odnos s Milojkom.

- Navodno joj otac rekao: "Ubiću vas oboje, i tebe i Milojka", pa ga je ona prijavila policiji, a Milijana je rekla da je tražila da joj ne uhapse oca, već samo da ga upozore - kazala je njena baba Dana za "Kurir".

- Ne prestajem da mislim o njoj, nije trebalo to da uradi. Milojko je dobar čovjek i voli je, ali je sve to ružno, može deda da joj bude. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smijem ništa da joj kažem zato što je rekla: "Tata, mama, baba, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti!" Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva.

Jecajući, govori da ih je veoma povrijedilo to što je Milijana sve to ispričala medijima i tako obrukala porodicu. Baka Dana kaže da druga unuka tri dana plače i ne izlazi iz kuće, kao i da je svi zadirkuju.

Milijanina majka Slađana Bogdanović juče nije bila raspoložena za razgovor, ali ono što  je rekla izazvalo je veliki šok.

- Sve mi se više smučilo zbog te priče. Muž je rekao da će zbog svega da se javno odrekne kćerke! - poručila je Slađana.

Ne propustite