Stavio je kutijicu za prsten pred nju, a kad je otvorila zanijemila je od šoka: PROSIDBA KAKVU NIKO NE ZASLUŽUJE

Zanimljivosti
Stavio je kutijicu za prsten pred nju, a kad je otvorila zanijemila je od šoka: PROSIDBA KAKVU NIKO NE ZASLUŽUJE
.

Doveo je djevojku na romantični piknik u prirodi, i poslije opuštenog razgovora pripremio joj malo iznenađenje. Izvadio je bijelu kutijicu za prsten, pružio joj je i rekao da je otvori.

Bila je uzbuđena, pomislivši da je unutra vjerenički prsten, kojim će je zaprositi, ali kada je otvorila kutijicu ugledala je g olo dupe sa kojeg su upravo svučene farmeke usmjereno pravo ka njenom licu. Uz to, začuo se i zvuk prdenja.

tre

Djevojka se naljutila, gurnula bezobraznika i smjesta napustila mjesto događaja, a on je raširio ruke i zbunjeno gledao za njom.

1
Riječ je o reklami za šaljivi proizvod "The Moon Ring", koji se može nabaviti za 15-ak dolara. Naravno, na prvi pogled baš i nije zgodan za upotrebu u slučaju da stvarno planirate da zaprosite djevojku, mada je moguće da romantika danas i nije zaista nestala, već je samo promijenila oblik.

Na videu koji možete vidjeti, uz osnovni skeč prikazane su i situacije iz stvarnog života u kojima je "stvarnim" djevojkama uručivan ovaj "prsten".

Njihove reakcije nisu nimalo žustre... Naprotiv, svaka se nasmijala, bez traga ikakve ljutnje, uključujući i onu koja je ovaj poklon dobila za vrijeme romantične večere!

Ipak, većinska reakcija žena širom svijeta koje su gledale ovaj klip bila je negativna.

 

Ne propustite