OVO SU SIGNALI KOJE ŽENE ŠALJU, A MUŠKARCI NE VIDE DA JE ONA SPREMNA ZA AKCIJU: Obratite pažnju dok nije kasno!

Praktična žena
OVO SU SIGNALI KOJE ŽENE ŠALJU, A MUŠKARCI NE VIDE DA JE ONA SPREMNA ZA AKCIJU: Obratite pažnju dok nije kasno!
.

Na stranici "Men's Health" objavljen je zanimljiv članak o signalima koje žene šalju, a kojima poručuju da su spremne za sljedeći korak.

Ekspertica za veze Vanesa Marin otkrila je kako ovih šest riječi predstavljaju signal da djevojka počinje da razmišlja o "akciji sa vama". 

donje-rublje-seksi-poziranje-c48dipka

Prije nego što uplove u ljubavnu akciju, žene moraju da se osjete sigurno i da vam vjeruju. Ukoliko izgovori ove reijči na kraju vašeg sljedećeg sastanka, predložite joj da idući put odete na piće kod vas ili nje, pa popričajte kako se i vi osjećate lepo i prijatno u njenom društvu. Ovo će sasvim sigurni pokrenuti konverzaciju i možda ćete dobiti otvorenu propusnicu za spavaću sobu.

„Ako te ne želim u svom stanu, nećeš ni biti tu. Ukoliko izlazimo već neko vrijeme i ojsećam da bismo možda mogli da pređemo na sljedeći nivo, pozvaću momka kod mene u stan na večeru.“Nemojte da budete previše pretenciozni ukoliko vas pozove kod sebe i čekajte da ona napravi sljedeći korak (a hoće) zapamtite da većina dejvojaka želi da se prvi odnos s novim dečkom dogodi u njenom stanu, jer će se i ona osjećati opuštenije, a i iskoristiće priliku da provjeri kako ćete se ponašati na njenom terenu.

seks1

„Na večeri ili u šetnji, djevojka koja se zaljubljuje u vas neće moći da skloni ruke sa vašeg ijtela“, kaže Marin. Fizički kontakt pokazuje da je ona itekako zainteresovana za vas i da je možda spremna za sljedeći korak.Najbolje što možete da uradite jeste da uzvratite gest: uhvatite je za ruku, spontano je poljubite i recite joj koliko ste ludi za njom.

Kada je djevojka spremna za naredni korak, najverovatnije će početi da vas ispituje koliko ste seksualnih partnera promijenili u posljednje vrijeme. Nije preporučljivo da duboko zadirete u seksualnu prošlost jedno drugog, ali je dobro da saznate šture pojedinosti iz zdravstvenih razloga

61424569-par-krevet-ljubav-seks

Iako vam se čini da je vođenje ovakvog razgovora neprijatno i dosadno, ovo je jedan od skrivenih signala da je djevojka počela ozbiljno da razmišlja o vama.

Dvadesetšestogodišnja djevojka Laura uz Njujorka otkriva da kada je spremna za nešto više, počinje da se pušta u bezobraznije prepiske i razgovore s dečkom.

„Ponekad dečku s kojim izlazim, pošaljem poruku da nisam obukla gaćice danas misleći na njega, kako bi shvatio da sam spremna na sledeći korak“, kaže ona.

593839-zaljubljeni-muskarac-zena-seks-ls

Ako je pitate da spava sa vama i kažete joj koliko ste da vam se dopada i da želite da nastavite vezu sa njom, a ona odgovori velikim: „Daa“, onda ste dobili odgovor. Ona je spremna! 

Ne propustite