"NEMOJ TATA, MOLIM TE, TO SAM JA" Pijani muškarac (50) silovao kćerku (20) na sopstvenoj svadbi!

Aktuelno
"NEMOJ TATA, MOLIM TE, TO SAM JA" Pijani muškarac (50) silovao kćerku (20) na sopstvenoj svadbi!
.

Pijani muškarac iz Danske provest će u zatvoru dvije i pol godine nakon što je silovao sopstvenu kćerku svoje prve bračne noći misleći da mu je to nova žena.

ĐORĐE JE ZVJERSKI PRETUKAO IVANU, A ONDA JE NA SUDU IZGOVORIO OVU JEZIVU REČENICU: Svi su zanijemili!​

Naime, njegova kćerka (20) je na proslavi vjenčanja svog oca malo pretjerala sa alkoholom, te je ušla u sobu gdje se onesvijestila.

Njen mrtav pijani otac ušao u njenu sobu misleći da je to njegova izabranica sa kojom se tog dana vjenčao.

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

Članovi porodice su rekli da je bila onesposobljena da ode u hotel u obližnjem gradu, pa je zaspala u sobi svog oca u tom selu, piše "Metro".

Sat i po kasnije, njen otac i njegova nova žena, takođe vidno pijani, došli su u sobu i legli pored nje, da bi njen otac u tim trenucima "promašio", pa umjesto supruge, imao odnos sa kćerkom, piše danski "Jidske Vestkisten".

U tim trenucima, 20-godišnja djevojka je počela da dolazi sebi i zamolila oca da prestane, a on je, vjerovatno neznajući da se radi od njegovoj kćerki, bio još grublji i nastavio seksualni odnos uprkos opiranju.

woman-crying

Čovjek je na sudu tvrdio da je bio mrtav pijan i da se ničega ne seća. Poslednje što mu je u svijesti je navodno to da se veselio na svojoj svadbi, a onda su ujutru probudio u svom krevetu.

Ne propustite