ISPOVIJEST MUŠKARCA: Moja djevojka se nalazi na piću s drugim muškarcima, i smatra da tu nema ništa loše

Zanimljivosti
ISPOVIJEST MUŠKARCA: Moja djevojka se nalazi na piću s drugim muškarcima, i smatra da tu nema ništa loše
Riječ je o paru svojim četrdesetim godinama, a Deidre je muškarcu odgovorila kako njegovoj partnerici očito treba pažnja drugih muškaraca.

Gotovo dvije godine, jedan je muškarac u vezi s atraktivnom djevojkom s kojom uživa i u seksu. No, iako se može činiti kako je sve super, muškarcu ipak nešto smeta.

Iako su u vezi, djevojka se redovno nalazi s drugim muškarcima na piću. Riječ je o njenim bivšim kolegama s posla, koji su oženjeni i kriju svojim ženama s kim se nalaze i provode vrijeme u kafiću, tvrdi muškarac koji je za savjet zamolio poznatu terapeutkinju Deidre na portalu The Sun. Naveo je da je jedan od bivših kolega pokušao zavesti, no njoj to nije bio znak za uzbunu.

Riječ je o paru svojim četrdesetim godinama, a Deidre je muškarcu odgovorila kako njegovoj partnerici očito treba pažnja drugih muškaraca. Potrebno je sjesti za isti stol i razgovarati o tom odnosu i postaviti pitanje kako bi njoj bilo da se muškarac s kojim je u vezi, ponaša kao ona.

Ako ne odustaje od uživanja u pažnji drugih muškaraca, možda je dobro tu vezu prekinuti jer je očito da je muškarac spremniji za ozbiljan odnos.

Ne propustite