VUČIĆ SE OBRATIO IZ PREDSJEDNIŠTVA: Ovo je primoran da uradi

Region
VUČIĆ SE OBRATIO IZ PREDSJEDNIŠTVA: Ovo je primoran da uradi
.

SRBIJA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Predsjedništva i poručio da nikada neće popustiti pred pritiscima i da ostaje uz svoj narod.
 

"Primoran sam da vas se obratim na ovakav način, posebno vama desetinama stotinama hiljadama, milionima koji ste zabrinutu zbog stanja u našoj zemlji i koji ne želite da trpite fašističke pritiske onih koji su pokrali i razorili našu zemlju.

 

Ja se, kao što vidite, nalazim na svom radnom mjestu, u Predsjedništvu i kao što sam vam rekao i obećao, nikada neću pobjeći. Nikada se neću skloniti, zato što ono za šta se ja borim, principi za koje se zalažem, vrijedniji su i od života i od svega drugog", istakao je Vučić.

Predsjednik Srbije je dodao:

"Nikada neću odustati od borbe za pristojnu Srbiju, ali isto tako nikada neću popustiti pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem, kao i tajkunima koji su unakazili ovu zemlju. Neću se pomjerati ni sa jednog mjesta koji oni pokušavaju da okupiraju. Molim samo sve pristalice moderne, pristojne i normalne Srbije da ne polaze ze Beograd. Molim sve pristojne Beograđane da se ne sukobljavaju sa ovim malim brojem ljudi, njih je oko 450. Nisu ni oni nasilni, već Boško Obradović, banda lopova i fašista koja je riješila da razori zemlju", dodao je predsjednik.

 

On je istakao da ne izlazi napolje ne zato što ne može, već ne želi da povrijedi bilo koga.

 

"Mi ne izlazimo napolje ne zato što to ne možemo, već samo zato što nećemo da povrijedimo bilo koga. Hoćemo da sačuvamo svakog čovjeka, da gradimo normalnu i pristojnu Srbiju i za to nećemo pristati na kompromise sa nasilnicima i siledžijama. Ja sam ovdje i biću uvijek na svakom mjestu da se suprostavim nasilju, fašizmu i lopovluku", rekao je predsjednik Srbije i završio riječima: "Živjela Srbija!".

 

(Kurir.rs)

Ne propustite