Naš poznati glumac prolazi kroz težak period: Loše sam, ali biće bolje!

Film
Naš poznati glumac prolazi kroz težak period: Loše sam, ali biće bolje!
Prije dva dana sreo sam njegovu bivšu suprugu i rekla mi je da je kod kuće. Saša se osjeća malo bolje, ali situacija je još ozbiljna

Vijest da je glumac Saša Petrović ozbiljno bolestan ovih dana izazvala je veliku pažnju javnosti. Naime, Petrović je trebao glumiti u predstavi „Sjećaš li se Doli Bel“ u režiji Kokana Mladenovića, koja je za javnost večeras premijerno izvedena u Kamernom teatru 55. No, tokom proba mu je pozlilo i morao se povući iz glumačke postave i ulogu “Tetka Cvikeraša” preuzeo je Admir Glamočak.

U glumačkim kuloarima kruži priča da je Saša doživio moždani udar, a, kako je kazao izvor iz bolnice je pušten na kućno liječenje.

– Prije dva dana sreo sam njegovu bivšu suprugu i rekla mi je da je kod kuće. Saša se osjeća malo bolje, ali situacija je još ozbiljna. Nadamo se da će prevazići ovaj period i vratiti se uskoro na scenu – kazao je isti izvor.

Sve predstave koje su bile na repertoaru Kamernog teatra 55, a u kojima je ovaj glumac ostvario uloge, bit će prolongirane do daljnjeg.

– Nema potrebe za ovakvim razgovorima. Čujete kako se osjećam. Loše, ali bit će bolje – kazao je kratko Petrović.

Ne propustite