UPRAVO STIGLE UŽASNE VIJESTI O PRETUČENOJ IVANI (22): Javili se iz bolnice, PORODICA U SUZAMA!

Aktuelno
UPRAVO STIGLE UŽASNE VIJESTI O PRETUČENOJ IVANI (22): Javili se iz bolnice, PORODICA U SUZAMA!
.

Zdravstveno stanje Ivane Filipović (22), koju je u utorak zvjerski pretukao dečko Đorđe L. (24) jutros  se pogoršalo, ali je ona stabilno i nije životno ugrožena.

Naime, njena drugarica za "Telegraf.rs" je kazala kako su planirali da je danas puste na kućno liječenje, ali da joj se stanje pogoršalo.

- Čule smo se oko deset sati. Rekla mi je da su stigli neki rezultati i da su otkriveni ugrušci krvi u plućima. Morale smo da prekinemo razgovor jer su je u tom trenutku odveli kod anesteziologa da stave drenove. Tada su joj lekari rekli da je neće danas otpustiti - kaže njena drugarica P. LJ.

1794337-1794315-1794209hroivanafilipoviceditcopy-edit-ls

U prvom razgovoru jutros oko osam sati Ivana je drugarici radosno saopštila da ljekari razmišljaju da je puste na kućno liječenje. Iako sa teškim telesnim povredama, ona se dobro osjećala i pošto nisu potrebne hirurške intervencije postojala je mogućnost da liječenje nastavi kod kuće uz kontrolu i nadzor.

Međutim, kako je njen brat ispričao Blicu, Ivani je pukla plućna maramica i počela je da izbacuje krv iz pluća.

1

Ivana je smještena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a Đorđa L. je uhapsila novosadska policija.

PROČITAJTE JOŠ:

"UŠLA SAM U STAN, SVUDA JE BILA KRV, IVANA SE NIJE POMJERALA": Najbolja drugarica otkrila jezive detalje, ĐORĐE DOŠAO U BOLNICU!

OTKRIVEN RAZLOG, SVI U ŠOKU: Evo zašto je ĐORĐE (24) izmasakrirao IVANU (22), OVO JE UŽAS! 

 

 

Ne propustite