OBJAVLJENE TUŽNE VIJESTI, DUŠKO I JELENA SE SELE: Ovdje ih više nećemo viđati, EVO GDJE IDU!

Aktuelno
OBJAVLJENE TUŽNE VIJESTI, DUŠKO I JELENA SE SELE: Ovdje ih više nećemo viđati, EVO GDJE IDU!
.

Nakon smrti Jelenine majke Divne, Duško Tošić se ne odvaja od supruge, kako bi joj pomogao da se oporavi u teškim trenucima.

"PLAŠIM SE DA SE JELENA NE UBIJE": Duško Tošić ne ide u Kinu, JELENA U TEŠKOM STANJU, NIKADA OVAKVA NIJE BILA!​

Par je prije nekoliko dana posjetio jednu privatnu osnovnu školu na Dedinju, u kojoj će Atina i Nika ubuduće pohađati nastavu.

dusko-i-jelena

"Duško i Jelena su riješili da kćerkama promijene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Prije svega zbog porno skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako deca u tim godinama u kojima su Nika i Atina, znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubijeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i vjeruju da novi drugari njihovih kćerkica neće znati ni ko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a kamo li šta im se u privatnim životima dešavalo", ispričao je za "Alo!" izvor blizak pjevačici.

karleusa-0-1

"Duško i Jelena se do kraja proljeća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati nalazi se na 5 minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prijestonici iskoristiti i za nadgledanje istih", izvor za "Alo.rs".

Očekuje se da će Duško ostati u Beogradu još sedam dana, a onda nakon toga ide u Kinu.

jk-dusko

"Jelena je otkazala sve nastupe tako da se u potpunosti posvetila porodici i kćerkama. Svakoga dana odlazi na majčin grob, a nakon toga sa suprugom završava zaostale porodične obaveze. Do proljetnog raspusta će biti u Beogradu, a onda će sa Atinom i Nikom otići u Kinu kod Duška", završava izvor za "Alo!".

jelena-karleusa-dusko

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići, spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina staje oko 10.000 eura, dok se hrana i prevoz do škole i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale vanškolske aktivnosti, uključujući izlete, knjige, boravak...

 

Ne propustite