OTKRIVEN RAZLOG, SVI U ŠOKU: Evo zašto je ĐORĐE (24) izmasakrirao IVANU (22), OVO JE UŽAS!

Aktuelno
OTKRIVEN RAZLOG, SVI U ŠOKU: Evo zašto je ĐORĐE (24) izmasakrirao IVANU (22), OVO JE UŽAS!
.

Mladić Đorđe Lacković (24) brutalno je pretukao svoju djevojku Ivanu (22) sa kojom je živio u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

Djevojka je iskoristila trenutak kada je on izašao, da bi pozvala prijateljicu i pobjegla od pomahnitalog dečka.

Lacković je nogama i drvenom motkom nesretnoj djevojci polomio rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i butine, dok joj je peglom pekao ruke. Kada je počeo da je bije, ona ga je preklinjala da prestane, ali je to samo razjarilo pomahnitalog mladića koji je nastavio da ju tuče drvenom palicom nakon čega je uzeo nož i počeo da je sječe po licu i butinama.

2

A onda je upalio peglu i već izmrcvarenu djevojku ispekao po rukama. 

Kako "Blic" saznaje, razlog ovog njegovog ponašanja je što je mislio da ga ona vara.

Djevojka koja je poznavala Lackovića kaže za "Blic" da je on poznat kao veoma ljubomoran mladić ali da nikada do sada nije čula da je bilo koju djevojku udario. Kako  je rekla, kada je Đorđe pretukao Ivanu izletio je napolje, što je ona iskroristila i pobkegla kod drugarice koja ju je odvezla u Hitnu pomoć.

- Šokirana sam, znam da Đorđe ima problema sa naletima ljubomore u vezama, ali nikada do sada to nije prerastalo u fizičko nasilje. Užasno je to što se dogodilo pogotovo jer se oni svi zajedno druže jer su iz istog kraja, išli su u istu školu, Ivanin rođeni brat i Đorđe su drugari - rekla je ova djevojka.

1

U policiji kažu za "Blic" da su za incident saznali od ljekara koji su ih po službenoj dužnosti obavestili da je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljena djevojka sa višestrukim povredama po tijelu nanijetim od strane drugog lica te da su odmah po izlasku na teren i uzimanja izjave od oštećene uhapsili Đorđa Lackovića i odredili mu policijsko zadržavanje do 48 časova.

- Istražne radnje su u toku i na tužilaštvu je da utvrdi detalje ovog gnusnog zlodjela zbog koga su osumnjičenom izrečene hitne mjere zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom kao i hitne mjere obaveznog napuštanja stana u kome je osumnjičeni navodno živio sa oštećenom – kaže izvor "Blica" iz policije.

Njen brat Ivan je pokazao prepisku iz svog mobilnog telefona ne vjerujući da ga Đorđe, nakon svega, moli da slučaj ne prijave policiji. 

 

2

Ne propustite