UKUĆANI REALITYJA U ŠOKU, POLICIJA DOŠLA PO NJEGA: Zaklao MAJKU i brutalno PRETUKAO baku, SVE JE OTKRIVENO!

Aktuelno
UKUĆANI REALITYJA U ŠOKU, POLICIJA DOŠLA PO NJEGA: Zaklao MAJKU i brutalno PRETUKAO baku, SVE JE OTKRIVENO!
.

Antal Skendžić, "ubica iz Velikog brata", ovih dana je uhapšen jer je prekršio sudsku zabranu prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš u Lukinom selu, a potom pobjegao.

Antal Skendžić je svoju baku pretukao po izlasku iz zatvora, gdje je ležao zbog ubistva majke, zbog čega mu je zrenjaninski sud odredio zabranu prilaska starici.

1

Skendžić je, navodno, došao u Lukino selo 4. marta i pojavio se u kući svoje babe i prijetio joj. Starica je, kako se navodi, odmah pozvala policiju, a on je pobjegao.

Kako Kurir saznaje, on je uhapšen poslije 6 dana, odnosno 10. marta u okolini Beograda. Protiv njega je podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici i i određen mu je pritvor do 30 dana.

2

On se zatim oglasio i rekao kako nema namjeru nikoga da ubije, a potom i objasnio svoj svirepi zločin zbog kojeg je bio u zatvoru.

- Čekam zrenjaninsku policiju da me privedu za nasilje koje nisam počinio. Braća su me prijavila lažno. Ne žele da mi isplate šta su mi dužni. Prijavljuju me za nešto što nisam učinio. Neću ubiti Iliju, ni Stevu, ni babu Rozaliju. Ubio sam majku iz milosrđa. To nema veze sa njima. Kuću jedno od tri, malo zemlje i vode. To mi treba. Izaći ću poslije ovog hapšenja. Vidimo se. Molim bilo koga da mi obezbijedi advokata da me spase jer sam nevin! Odležao sam svoje - napisao je Skendžić.

Ne propustite