OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O ĐORĐU KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22), USRED PREBIJANJA JOJ JE REKAO: Idem da vratim auto, PA ĆU DA NASTAVIM!

Aktuelno
OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O ĐORĐU KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22), USRED PREBIJANJA JOJ JE REKAO: Idem da vratim auto, PA ĆU DA NASTAVIM!
.

Đorđe Lacković (24) je uhapšen nakon što je krvnički unakazio od batina svoju djevojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Djevojka je smještena u bolnicu, a njen brat je kazao za "Kurir" kako je sreća što je uopšte živa.

 - Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sjekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grijao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda - kaže on.

Prema njegovim riječima, sestra mu nije ispričala motiv stravičnih batina, ali je on ubijeđen da je u pitanju Lackovićeva ljubomora.

Inače, Ivana i Đorđe zabavljaju se oko godinu i po dana. Prije četiri mjeseca odlučili su da žive zajedno u Novom Sadu, gdje su oboje našli posao. Ona radi u jednoj kladionici, a Đorđe u nekoj firmi.

1

Foto: Facebook

- Svi smo bili protiv njihove veze jer je Đorđe jako sujetan i ljubomoran, i to bez ikakvog razloga. Sestra je govorila da ona njega voli i da želi da živi s njim. Plašio sam se da joj nešto ne uradi i moj strah je, nažalost, bio opravdan - priča brat.

Ivana je ispričala da je u jednom trenutku vidjela Đorđa na vratima koji joj je rekao: "Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gdje sam stao!

Mještani Klenja, odakle je uhapšeni Đorđe, kažu da je on poznat po agresivnom ponašanju.

- Cijelo Klenje i Bogatić pričaju samo o ovom nemilom događaju. Svi znaju da je Đorđe nasilan i nikome nije jasno zbog čega je Ivana pristala da s njim uđe u emotivnu vezu. Potresli smo se kada smo čuli da je tako monstruozno pretukao svoju djevojku. Nadamo se da će se ona što prije oporaviti i da će iz svega izaći jača - kaže mještanin Klenja.

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najprije prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju djevojku.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite