NJU JE DEČKO (24) UNAKAZIO OD BATINA: Ivani (22) su probijena pluća, lice isječeno, KAD JE BRAT UGLEDAO ZANIJEMIO JE OD ŠOKA! (FOTO)

Aktuelno
NJU JE DEČKO (24) UNAKAZIO OD BATINA: Ivani (22) su probijena pluća, lice isječeno, KAD JE BRAT UGLEDAO ZANIJEMIO JE OD ŠOKA! (FOTO)
.

Đorđe Lacković (24) uhapšen nakon što je krvnički pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović (22) i iživljavao se nad njom.

Naime, oni su skupa živjeli u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

1

Foto: Facebook

Divljački napad desio se u utorak oko 12 sati, a nesrtćna Ivana je sa stravičnim povredama smještena u bolnicu. Ivan Filipović, brat unakažene djevojke, kaže za Kurir da je njegova sestra doživjela neviđeno nasilje i da mu je prepričala samo djelić golgote kroz koju je prošla.

- Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sjekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grijao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda - kaže Ivan za "Kurir" i dodaje kako je monstrum toliko mučio Ivanu da je od torture i batina padala u nesvjest.

2

Foto: Facebook

- U jednom trenutku ga je vidjela na vratima. Rekao joj je: "Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gdje sam stao!" Kako je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gdje se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo - priča uznemireni brat.

3

Foto: Facebook

- Smještena je na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Probijeno joj je plućno krilo, gdje smo morali da stavimo dren. Djevojka ima polomljena rebara, ali i druge povrede - rekli su iz bolnice za "Kurir.rs".

Đorđu Lackoviću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite