Kažu da zateže kožu bolje od botoksa: Ova maska od 3 sastojka može s lica skinuti 10 godina! (RECEPT)

Moda i ljepota
Kažu da zateže kožu bolje od botoksa: Ova maska od 3 sastojka može s lica skinuti 10 godina! (RECEPT)
.

Ova maska je izvrsna alternativa skupoj plastičnoj operaciji, idealno je rješene ​​za zatezanje, i ima moć izbrisati s lica i do 10 godina.

Već nakon prve aplikacije primjene ćete njegov impresivan učinak. Ova maska ​​će postati alternativa mnogim  tretmanima u kozmetičkim salonim. Osim što je ekonomična, njezin učinak je ekvivalent poznatoj botoxu. Maska je posve prirodna i zapravo zateže kožu i bolje od botoksa.

maska

Sastojci:

1 bjelance,

pola kašičice limunovog soka i

pola kašičice kokosovog ulja.

maska2

Priprema:

Uzmite jaje srednje veličine i odvojite bjelance od žumanceta. Stavite bjelance u manju posudu i umutite ga do stvaranja guste pjene. Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo umutite.

Nanesite masku na očišćeno lice i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Kad se maska osuši, isperite je toplom vodom ili čajem od kamilice.

maska3

Za optimalan rezultat, dovoljno je primjenjivati ovu masku 2 puta sedmično. Prednosti kokosovog ulja za njegu lica u sastavu ove maske, ali i općenito,su mnogobrojne i  možemo reći da je ovo ulje sa pravom sve popularnije iz dana u dan.

lice

Inače, nastavak korištenja kokosovog ulja umjesto noćnih krema, najbolji je način za sprečavanje preranog starenja vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja može podmladiti vašu kožu, čineći vaš ten besprijekornim, a kožu čistijom i ljepšom.

Pogledajte video:

Ne propustite