ON JE STVOREN ZA VAS: Ovi znakovi otkrit će vam da li ste pronašli muškarca svog života

Objavljeno:12.03.2019 - 19:49
A A A Times Arial

Da li ste sigurni da ste sa muškarcem koji vas voli i poštuje?

Ukoliko niste sigurni ovi znakovi će vam pokazati da je on ipak muškarac vašeg života i da ga trebate čuvati.

 couple
1. Potpuno je posvećen vama i vašoj vezi

Biti uz nekog kada je sve savršeno i idilično i nije tako teško. Kada dođu problemi, bilo bolest ili gubitak posla, muškarac koji iskreno voli bit će čvrsto uz vas i na sve moguće načine će vam pokušati olakšati. Pravi muškarac neće bježati nakon svađe, niti se istresati na vas kada mu je loš dan.

cute-couple-hug-wallpapers

2. Ne izbjegava probleme

Pravi muškarac neće držati osjećaje za sebe i ako ga u vezi nešto muči, spomenut će vam to. Bez osuđivanja i s poštovanjem. On neće gurati probleme 'pod tepih' i očekivati da će se oni magično sami od sebe riješiti.

 embraces-love-couple-vector-material-06
3. Obraća pažnju na sitnice

Pravi muškarac će vam s vremena na vrijeme poslati romantičnu poruku, čisto da znate da misli na vas.

first-love-series-header

4. Pametan je i mudar

Prava mjera muške inteligencije, nije samo u tome koliko je pametan, već što radi sa svojom mudrošću. Na stvari gleda s objektivnošću i uvijek vam je u stanju dati dobar savjet. Bez problema se može staviti u vašu kožu i točno zna kroz što prolazite. Posveti vam vrijeme, saslušava vas i ne razbacuje se klišeiziranim frazama i savjetima.

 aaaalove
5. Želi da se osjećate dobro u svojoj koži

Pravi muškarac misli da ste predivni, čak i kad imate loš dan. Ne samo da vam to govori, već vam i samim pogledom daje do znanja da ga još očaravate. On će osjetiti kad se ne osjećate dobro i pokušavat će vas oraspoložiti, te će naći način da se osjećate predivno, iznutra i izvana. Pravi muškarac će htjeli da vidite samu sbe, onako kako vas oni vidi - divnu kakva i jeste.

embraces-love-couple-vector-material-02

 

 

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!