DAN POČELE SLAVLJEM, ZAVRŠILE KRVAVIM SUKOBOM: Potegla nož zbog momka

Crna hronika
DAN POČELE SLAVLJEM, ZAVRŠILE KRVAVIM SUKOBOM: Potegla nož zbog momka
Do tuče između njih došlo je ispred jednog poslovnog prostora u mjestu Podromanija kod Sokoca.

Miljana Parlić (19) iz Pala uhapšena je zbog sumnje da je tokom proteklog vikenda na području Sokoca pokušala da ubije Nevenu Danilović Todorović. Do tuče između njih došlo je ispred jednog poslovnog prostora u mjestu Podromanija kod Sokoca.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo nisu saopštili motiv sukoba između ove dvije žene, ali se po Sokocu priča da je do svađe između njih došlo zbog jednog muškarca iz tog grada. U PU Istočno Sarajevo rekli su, navodeći inicijale, da je povrijeđena Nevena prevezena i hospitalizovana u Bolnici „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvije su se prvo posvađale, a zatim je Parlićeva nožem izbola Nevenu po leđima i nogama. Izvor blizak istrazi pojasnio je da policajci na mjestu gdje se desio obračun nisu zatekli Parlićevu, ali da je ona ubrzo pronađena i uhapšena. Upravo zbog toga protiv nje neće ići zahtjev za određivanje pritvora, već je puštena da se brani sa slobode.

Nakon što je izbodena nožem Nevena Danilović Todorović je prevezena u Dom zdravlja u Sokocu gdje joj je pružena ljekarska pomoć, a zatim je prevezena u Bolnicu „Srbija“.

Ne propustite