MUŽ OVE PJEVAČICE ZG IMA VRELE FOTKE SA STANIJOM: Ona je oduševila žiri, a tek da joj vidite supruga, ŽENE POLUDJELE ZA NJIM

Aktuelno
MUŽ OVE PJEVAČICE ZG IMA VRELE FOTKE SA STANIJOM: Ona je oduševila žiri, a tek da joj vidite supruga, ŽENE POLUDJELE ZA NJIM
.

Dušica Tričković jedna je od takmičarki muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Suprug Nikola ilić prati je u stopu, a prije samo nekoliko godina slikao se potpuno nag sa Stanijom Dobrojević. 

d5

Par se vjenčao u toku prošle godine, posle dugogodišnje emotivne veze. Nikola u svemu podržava seksepilnu Dušicu i bio joj je pratnja tokom ZG, u dosadašnjim takmičenjima, kao i u ovogodišnjem, budući da se, kao i većina učesnika, više puta prijavljivala.

5
 A da zaista uživaju u ljubavi i romansi dokazuju i fotke sa čestih putovanja. 

4
Ipak, na vrele scene Nikole i Dobrojevićeve nastale 2016. godine niko nije ostao ravnodušan.

3
Naime, Dejan Milićević radio je spot poznatoj učesnici rijalitija i starleti, a za te potrebe, u ulozi manekena našao se Ilić. On nije imao problema sa tim da svoje tijelo pokaže u prirodnom izdanju, bez odjeće i u punom sjaju. 

2
Obnažena Stanija i go momak pozirali su u ekstra provokativnom izdanju, a da li zbog toplote i sunca, ili nečega drugog, Stanija nije skidala osmijeh sa lica.

r4
Vrela Stanija obigravala je oko njega, a seksi scene nastale u Antaliji pokazuju koliko im je dobro bilo na poslovnom putovanju u Turskoj. 

 

 

Ne propustite