KONAČNO SE SVE SAZNALO! Šaulićev sestrić nije mogao više da krije: Goca je Šabana tjerala da radi, ali ovo NIKO NIJE ZNAO

Aktuelno
KONAČNO SE SVE SAZNALO! Šaulićev sestrić nije mogao više da krije: Goca je Šabana tjerala da radi, ali ovo NIKO NIJE ZNAO
.

Sestrić pjevača Šabana Šaulića Bećir Cakić riješio je da progovori o tome u kakvom je bio odnosu sa suprugom svog ujaka, pa je objasnio da je folkerova supruga Gordana Šaulić većim dijelom odgovorna za to što je pjevačev nasljednik bio daleko od njegove porodice, ali i za to što se udaljio od svojih najmilijih jer ga je ona neprestano tjerala da nastupa.

x1
Naime, Cakić je za medije objasnio da se Šabanova žena postarala da Robert nikada ne bude blizu njene porodice, te i da je uticala na brojne odluke u životu pjevača kada je njegov posao u pitanju.

- Ne želim da olajavam Gocu jer je moj ujak tek sahranjen, ali ima tu više stvari koje nisu u redu. Ona nas nije stavila među ožalošćene na umrlici, a stavila je Mihajlovu vjerenicu. Mi kao Šabanova najbliža porodica nismo bili ni u kapeli pored kovčega, ali su bili neki drugi ljudi koji su ga manje poznavali. Gordana je uvijek bila strah i trepet. Ma šta da vam pričam o njoj, loša je osoba, a moj ujak je uvijek bio dobar čovjek. Bio sam tu milion puta kada Šabanu pukne film, pa neće da radi i putuje. Izvadi pare i vrati kaparu, a Goca ga maltretira da ide i on poslije ipak prihvati nastup. Njemu je bilo najbolje u Krčedinu, on se tamo odmarao i uživao - rekao je Šabanov sestrić za Svet, pa se potom osvrnuo i na izjave Ivone Negovanović Cuce, koja je za Srpski telegraf ekskluzivno govorila o Šabanu nakon njegove smrti.

x4

- Mislim da će Gocu uništiti to što Cuca daje izjave za novine, a ja vam tvrdim da Cuca nije normalna osoba. Ujka se uvijek pravdao i pričao da nije istina da je u vezi sa Cucom, ali mi smo znali da jeste. Čuo sam da je Gordana unajmila neke ljude da Cucu ošišaju, da unište i nju i njenu majku, koja je isto umiješala prste u sve. Šaban je ipak zbog svega najviše ispaštao. Nije volio probleme i nije volio da se eksponira - zaključio je Šabanov sestrić.

xx

Sestrić Šabana Šaulića osvrnuo se u intervjuu za magazin Svet i na to kako je Gordana platila Robertu da se odrekne Šabanovog prezimena, pa je objasnio i kako je majka Šabanovog odbačenog nasljednika potrošila novac koji joj je Gordana dala.

x3

- Šaban je moj ujak i najbolje sam ga poznavao. Roberta znam od rođenja, a Šaban je njega priznao iako mu je vanbračno dijete. U cijeloj toj priči bila je nekorektna samo Robertova majka kada je Goca za dijete dala 100.000 maraka sa Šabanom. Goca je rekla: "Ja to dajem, ali da Šaban više nema veze s njim i da se Robert ne preziva Šaulić." Robertova majka je na sve to pristala i uzela novac. Ona je sve pare potrošila i udala se, a sina je bukvalno šutnula kod babe. Šaban je i tada nastavio da daje novac za Roberta i da ga viđa iako je znao da se to Goci neće svidjeti, zato je to krišom radio - rekao je Cakić.

xxs

Ne propustite