Cetinski u zeničkoj Areni napravio koncert za pamćenje!

Bosna i Hercegovina
Cetinski u zeničkoj Areni napravio koncert za pamćenje!
Podsjetimo, Cetinski je gost bh. prijestonice povodom turneje „Samo ljubav“, u okviru koje će održati dva velika koncerta i to večerašnji u Zenici, te sutra u sarajevskoj dvorani Zetra.
Hrvatska muzička zvijezda Tony Cetinski održao je večeras spektakularni koncert u zeničkoj “Areni”, koji je otvorio pjesmom “Umirem sto puta dnevno”, nakon koje je nastavio pjevati svoje najveće hitove.  
 
Publika u Zenici dočekala je Cetinskog sa aplauzom i ovacijama, što je najbolji pokazatelj da je Cetinski drag gost u gradu čelika. Njegov koncert, kako je Cetinski i najavio, bio je pravi spoj muzičke čarolije i emocije, a osim svojih odlično raspoloženi Cetinski je otpjevao i pop-rock pjesme svojih kolega.
 
- Hvala vam što ste došli. Bilo je teško napraviti repertoar jer dugo nismo bili ovdje, ali nadam se da ćete uživati - rekao je Cetinski na početku koncerta publici, čestitajući damama 8. mart - Dan žena.  
 
Osim njega, na koncertu su nastupili i gosti iz Dalmacije i Makedonije, te Marko Bošnjak i Adna Šestić iz BiH, a koncert je završio pjesmom “23. prosinac”.  Podsjetimo, Cetinski je gost bh. prijestonice povodom turneje „Samo ljubav“, u okviru koje će održati dva velika koncerta i to večerašnji u Zenici, te sutra u sarajevskoj dvorani Zetra.
 

Ne propustite