ONA JE ISPROZIVALA ŽENE KOJE NOSE HELANKE: 'Niko ne želi da vidi veš, to su hulahopke šećeru'

Moda i ljepota
ONA JE ISPROZIVALA ŽENE KOJE NOSE HELANKE: 'Niko ne želi da vidi veš, to su hulahopke šećeru'
.

Jamie Higdon Randolph iz Clevelanda je na svoj Facebook profil prije nekoliko godina postavila video u kojem osuđuje žene koje nose helanke kao pantalone i jako brzo postala hit. Njenu poruku poslušali su milioni ljudi.

Činjenica je da su helanke među ženama omiljene u istoj mjeri kao visoke štikle i farmerke.

leggings1

Međutim, Jamie se drskom video porukom obratila ženama koje nose helanke na neprimjeren način.

''Dame, napolju je vrijeme za helanke. Volim takvo vrijeme. Baš me briga da li vam se sviđaju helanke, ne osuđujte me, udobne su. Ne usijecaju ti se i uvijek su dugačke taman koliko treba. U njima možete da izgledate kao padavičarka ili kao dama, u zavisnosti od toga uz šta ih nosite'',počinje Jamie svoju poruku.

U video zapisu ona nosi kariranu košulju. Objašnjava da je tog jutra greškom uzela kćerkine helanke umjesto svoje, ali je otkrila da joj nisu taman. Otišla je da kupi sebi nove i na putu ka prodavnici je dobila inspiraciju za video, koji je tada i snimila.

'' Neke žene vole da nose helanke kao pantalone. One ne treba tako da se nose. Ako ne možeš da nosiš košulju koja ti prekriva zadnjicu, pa ja mogu da vidim da nosiš tange s astečkim printom, ne treba ni da ih nosiš'' , objašnjava Jamie. Ona poručuje i da helanke koje su toliko uske da ljudi kroz njih mogu da vide tetovaže, ne treba da se nose.

''To su hulahopke šećeru'', kaže ona.

Sljedeće što bi po njenom mišljenju trebalo zabraniti su bijele helanke.

''Uglavnom nije ni važno koliko si debela, sve dok ti je “rep” pokriven. Možeš biti velika “ole” djevojka. Ja sam velika djevojka, debela djevojka. Imam debele noge, debele butine, debelu staru zadnjicu, ali i veliku petlju!'

Ona preporučuje da žene uz helanke nose tuniku ili bar mini haljinu.

''Niko ne želi da vidi kakav veš nosiš. Niko ne želi da vidi bilo koji dio tijela koji imaš. Mislim, te detalje sačuvaj za spavaću sobu'', zaključuje ova žena.

Ne propustite