SPAVANJE

IMATE PROBLEM SA HRKANJEM? Ovaj sjajan trik podariće vam miran san!

Objavljeno:03.03.2019 - 13:52
A A A Times Arial

S obzirom na ogroman broj ljudi koji pate, kao i na velike probleme koje ono stvara, godinama se radilo na potrazi za rješenjem.

Hrkanje nije samo uzročnik stresa, ono može da uzrokuje i mnogo ozbiljnije komplikacije. Ove uporne pojave se možete riješiti, na prirodan, efikasan način, bez operacije i čekanja!

Hrkanje može nanijeti vašem organizmu veliku štetu - od poremećaja respiratornog trakta, problema sa kardiovaskularnim oboljenjima, do apatije i nervoze. Međutim inovativno rešenje - proteza protiv hrkanja - će vam pružiti miran san i slobodno disanje!

1781913-cucla-2-ff
Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti, a vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja. Ujedno proteza eliminiše i škrgutanje zubima u toku sna.