ŠABANOV VANBRAČNI SIN SE PRVI PUT OGLASIO: Tata, opraštam ti, iako si me ostavio!

Aktuelno
ŠABANOV VANBRAČNI SIN SE PRVI PUT OGLASIO: Tata, opraštam ti, iako si me ostavio!
.

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert Omaljev (47) došao je danas na Novo Groblje kako bi ispratio oca na vječni počinak iako proteklih godina nisu bili u kontaktu.

Robert je riješio da progovorio i sada je istakao da je legendarnom pevaču oprostio sve greške iz prošlosti. 

Naime, Robert i Šaban se nisu videli godinama, jer prema Robertovima tvrdnjama, Šaban zbog porodice nije želio nikakav kontakt sa njim. Ipak, tragičnu vijest da je Šaban preminuo u saobraćajnoj nesreći Robert je veoma teško podnio.

- U šoku sam, vjerujte da ne mogu da dođem sebi. Nisam u stanju da govorim, jako mi je loše. Sestra po majci, Tanja mi je javila za smrt mog oca, a ja nisam vjerovao šta čujem. Kada su potvrdili na portalima i vijestima da je Šaban poginuo, odmah mi se slošilo. On je bio moj otac, a iako nismo bili u kontaktu, ja o njemu nikada nisam imao loše mišljenje - počinje priču Robert i ističe da uopšte nije imao dilemu da li da dođe na sahranu, piše Telegraf.

1

FOTO: JELENA STUPARUŠIĆ

- Sa ocem se nisam vidio godinama, a sada sam ga sahranio. Ovo je velika tragedija! Zaista ne mogu riječima da opišem emocije koje osećam. Nemam ja šta da mu opraštam, šta je bilo, bilo je. Sve mu je oprošteno, shvatam da mu je porodica bila na prvom mjestu - kaže Robert i ističe da se nakon smrti oca nije čuo sa Šabanovom suprugom Gocom, ni polusestrama Ildom i Sanelom, kao ni sa polubratom Mihajlom.

- Nisam zvao suprugu mog oca niti polusestre i brata. Bol je veliki, ali mi nikada nismo bili u kontaktu. Jednostavno, nismo imali nikakav odnos. Nije sada vreme da pričam na tu temu, možda ću nekada progovoriti, ali sada bi to bilo neumjesno - zaključio je Robert.

Pokojni Šaulić je prvi put progovorio o vanbračnom sinu prije četiri godine, kada je priznao da on nije dijete koje je nastalo iz ljubavi.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije dijete iz ljubavi. Iskreno, nikada nisam ni uradio test da dokažem da li je on zaista moj sin. Ipak, plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, ali ga ne viđam - rekao je tada preminuli pjevač.

3

FOTO: JELENA STUPARUŠIĆ

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Robert jako bolestan i da živi u teškim okolnostima, Šabanova supruga Goca je stala u odbranu supruga i ispričala da je Šaulić vanbračnom sinu i njegovoj majci napravio kuću.

- Taj dečko ima 38 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava. Naša djeca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. godine Robertovoj majci dao 100.000 nemačkih maraka da digne kuću za dijete i priznao ga bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da stigne do finansijskih sredstava - izjavila je svojevremeno Goca.

Inače, 1972. godine, samo nekoliko godina pijre nego što će upoznati Gocu, pokojni kralj narodne muzike, dobio je sina Roberta sa izjvesnom Nevenkom Nenom Prodanović, Srpkinjom koja je radila u Njemačkoj.

(Telegraf.rs)

Ne propustite