POGLEDAJTE KOJI ASTRO ZNACI POSTAJU ZLI AKO IH PREVARITE: Iscjepaće Vam odjeću, zabraniti i prijatelje da viđate!

Horoskop
POGLEDAJTE KOJI ASTRO ZNACI POSTAJU ZLI AKO IH PREVARITE: Iscjepaće Vam odjeću, zabraniti i prijatelje da viđate!
.

Ovi horoskopski znaci su vatra kako u ljubavi tako i u životu. Oni vole nevjerovatnim intenzitetom, ali ako ih prevarite očekujte svašta.

Ovan

Ovnu je povjerenje ne samo u ljubavi nego u bilo kakvom međuljudskom odnosu veoma važan. Povjerenje mu je uvek na prvom mjestu. Ovnovi preziru laž i licemjerje te upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni. Nepovjerenje i osjećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osjećanja pa je za Ovnove bitno da se suoče sa partnerom i otvoreno mu kažu šta im smeta nego da bježe od problema.

svada

Lav

Pripadnicima ovog znaka ljubomora nimalo nije strana. Lako nađu razlog za ljubomoru, i to obično ili zbog svog ponosa ili ipak straha da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kada Lav pokaže znake ljubomore, to nije zato što ga je partner ostavio i okrenuo se nekome novom, već zbog nemoći i bijesa koji osjeća zbog novonastale situacije. Od partnera očekuju mnogo i zbog toga su često ljubomorni.

Škorpija

Škorpije su vrlo ljubomorni horoskopski znak. Osobe rođene u ovom znaku su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru, bez obzira na to da li je to opravdano ili ne. Vrlo su osjećajne osobe, zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomoru, vrlo teško obuzdati i iskontrolisati. Njihov partner može da očekuje sve, od lupanja tanjira i cjepanja namještaja do fizičkog okršaja.

Ne propustite