SRAMOTA: Evo šta je NESTALO iz smrskanih kola nakon TRAGEDIJE U NJEMAČKOJ!

Aktuelno
SRAMOTA: Evo šta je NESTALO iz smrskanih kola nakon TRAGEDIJE U NJEMAČKOJ!
.

Pjevač Šaban Šaulić tragično je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro u Njemačkoj.

SKANDAL, POPOVIĆ JE OVO POKUŠAO SAKRITI: Evo zašto je ŠABAN ŠAULIĆ napustio "ZVEZDE GRANDA", ONA JE KRIVA!​

Dok se čeka da tijelo bude prebačeno u Srbiju, pojavile su se nove informacije o tom kobnom danu.

Naime, kako saznaje "Srpski telegraf", nestao je novac iz smrskanog automobila.

saban-saulic

Kako se saznaje, u prvim trenucima nakon nesreće niko nije obraćao pažnju na lične stvari putnika u kolima i to je neko iskoristio da ukrade torbicu. U njoj je bilo bar 15.000 eura, koliko je Šaulić naplaćivao za nastupe u Njemačkoj.

- Pjevač je uvijek sa sobom nosio novac kada se vraćao sa nastupa. Klub je u subotu uveče, kada su pevali Šaulić i mlada pjevačica Tea Tairović, bio dupke pun. Bukvalno nije imala ni igla gde da padne. I uvijek je bilo tako kada je nastupao u Nemačkoj, pa gazde diskoteka nisu žalile novac da ga dovedu - navodi sagovornik iz Njemačke koji je učestovao u organizaciji Šabanovog dolaska u Bilefeld.

saban-saulic-642x336

Kako kaže, Šaulićevu torbicu u kojoj je, koliko on zna, bio samo novac, pošto je dokumenta nosio odvojeno, poslije nesreće niko nije vidio.

- Postoji neka minimalna vjerovatnoća da je stvari sklonio neko iz ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca ili policije, međutim u to je teško povjerovati jer je od nesreće prošlo nekoliko dana, a od tih stvari nema ni traga.

saban-saulic-610x350

Sin preminulog klavijaturiste Mirsada Kerića, koji je vozio kola i takođe podlegao povredama nakon nesreće, kazao je:

- Nismo dobili ništa od tatinih ličnih stvari. Niko nam ništa ne govori, ne pominju da su bilo šta našli kod njega - navodi Denis Kerić i dodaje da porodica još nije odlučila kada će Mirsad biti sahranjen, ali da će to biti u Ofenbahu.

Ne propustite