JE LI OVO NORMALNO? Mama vodi kćer u teretanu kako bi izgubila dječje salo i bila spremna za bikini!

Šokantno!
JE LI OVO NORMALNO? Mama vodi kćer u teretanu kako bi izgubila dječje salo i bila spremna za bikini!
.

Njena sada 16-godišnja kćer Maise u teretanu je počela odlaziti u dobi od svega deset godina kako bi, kako njena mama tvrdi, "izgubila dječje salo te izgledala vitkije i skladnije". Štoviše, Hayley tvrdi da bi sva djeca trebala dobiti priliku pripremiti vlastito tijelo za bikini i boravak na plaži.

images

S kćerkom dva puta tjedno odlazi u teretanu, a na to se odlučila nakon što se Maise počela žaliti na "dječje salo" zbog kojeg se nije osjećala dobro u vlastitoj koži iako je tada imala tek deset godina.

Trenerica smatra da je njena majčinska dužnost bila odgovoriti na to i osmisliti poseban plan vježbanja koji će dati rezultate, a ističe i kako nitko iz njihove okoline nikada nije negativno komentirao njenu odluku.

7c7354fd18a4f6a7c0fb

"Nakon samo četiri mjeseca vježbanja Maisie je izgledala mršavije i vitkije. Izgubila je dječje salo pa smo se usredotočili na to da izvrsno izgleda tijekom odmora na Floridi. Možda se čini ekstremno reći tako nešto za dijete, ali Maise je počela voljeti svoj izgled i vježbanje joj je dalo više samopouzdanja", ispričala je ponosna mama u razgovoru za Daily Mail.

Istaknula je kako će im se uskoro pridružiti i njen šestogodišnji sin, ali i da je ponosna na sebe jer svojoj obitelji pokazuje kako izgleda zdrav život.

40338269-m-1

"Lijepo je imati malo vremena za majku i kćer i premda nikada nismo dobile nikakve kritike, Maisie uvijek jasno dajem do znanja da je naš cilj da bude zdrava, a ne mršava", zaključila je Sinclair.

Ne propustite