Njenog muža je jako bolio ZUB, a onda se pojavila njena prijateljica sa ovim domaćim lijekom i bol je nestao

Praktična žena
Njenog muža je jako bolio ZUB, a onda se pojavila njena prijateljica sa ovim domaćim lijekom i bol je nestao
.

Zubobolja je nešto što smo svi doživjeli barem jednom u našem životu. Prema istraživanju, više od 90% odraslih osoba imalo je neki oblik zuba.

I zato smo na Bright Sideu donijeli neke kućne lijekove koji će vam koštati ništa u usporedbi s naknadom stomatologa. No, preporučujemo da, ako ste trudni, dojite ili imate bilo kakvo zdravstveno stanje koje može utjecati biljni sastojci, prije korištenja ovih lijekova obratite se zubaru.

re

Isperite slanom vodom

z

Slane vode su prirodni dezinficijens, a također i jednostavan i učinkovit lijek za liječenje zubobolje. Sve što trebate učiniti jest miješati 1/2 čašicu soli u čašu tople vode i koristiti je kao usta. Također sprječava oticanje i čisti područje oko zubobolje.

Vodikov peroksid

z1

Vodikov peroksid je sredstvo za ublažavanje boli i pomoći će vam da upravljate nelagodom. Ne samo da može smanjiti plak, već također može izliječiti krvarenje desni. Možeš ga koristiti kao sredstvo za ispiranje usta poput slane vode. Da biste je koristili, miješajte 3% vodikovog peroksida s jednakim udjelom vode. Nemojte ga progutati.

Klinčićovo ulje

z2

Klinčica liječi zubne zube već godinama jer ima eugenol, što je prirodno antiseptik. U prstu, koristite malu količinu praškastog klinčića na zubu ili malo žvakati cijeli klinčić da biste oslobodili ulje. Također, možete koristiti vrlo malu količinu ulja klinčića (oko 2 kapi) i staviti je na zahvaćeno područje sve dok bol ne ispadne.

Hladne obloge

z3

Hladna oblog djelotvorna je za bilo koju vrstu boli koju doživljavate. Koristite paketić leda ili stavite led u plastičnu vrećicu i zamotajte ga tankom krpom, stavite ovo na bolni zub 15 minuta kako bi se utrnuli živci. Također smanjuje upalu i oticanje.

Bijeli luk

z4

Češnjak je poznat i koristi se za ljekovita svojstva. Ubije štetne bakterije i djeluje kao ublažavanje boli. Najbolji pristup upotrebi jest da ga zalijepite i stavite na zahvaćeno područje ili ga polako možete žvakati. Ovaj prirodni tretman možete ponoviti nekoliko dana dok bol ne nestane.

Guava lišće

z5

Guava lišće su protuupalni i antimikrobni. Ne samo da ublažavaju zubne zube, već i oslobađaju čireve usta i natečene desni.

Ili jednostavno žvakati list ili dva dok sok ne počnu raditi na zahvaćeni zub. Ili, ostavite malo guava lišća u kipućoj vodi, dopustite tekućini da se ohladi na toploj temperaturi, a zatim dodajte pospite morskoj soli. Koristite ovo rješenje kao sredstvo za ispiranje usta.

Luk

z7

Luk sadrži fitokemikalije koje ciljaju na klice odgovorne za zarazu i daje vam odmor od boli.

Najbolji je pristup da ga iskoristite, da biste odrezali komad luka i žvakali ga na stranu usta koja je u boli. To omogućava sok od luk da prodrijeti vaš zub. Ako je bol previše intenzivan za žvakanje, možete koristiti prst za držanje komadića luka izravno na zahvaćeni zub.

Čak i ako zubi izgledaju čvrsti i čisti, još uvijek imate priliku doživjeti ovu vrstu bolesti. Zato se sjetite ovih lijekova i podijelite s nama svoja gledišta.

Za Indijke se kaže da su nestvarno lijepe: Pronašli smo njihove trikove i BAŠ SVAKI možete da primijenite!

Ne propustite