"FUJ, OVO JE PONIŽENJE, SAD BIH JOJ VRATILA KESU": Pravila je sinu 1. rođendan, a kad je vidjela POKLON OD KOMŠINICE, DOŠLO JOJ ZLO!

Kiosk
"FUJ, OVO JE PONIŽENJE, SAD BIH JOJ VRATILA KESU": Pravila je sinu 1. rođendan, a kad je vidjela POKLON OD KOMŠINICE, DOŠLO JOJ ZLO!
.

Jedna majka iz Hrvatske na društvenim mrežama podijelila je status koji je izazvao burne reakcije žena iz regiona.

Naime, ona je svoj status napislala u grupi "Ženske priče" na Facebooku i požalila kako je sve lijepo pripremila za proslavu prvog rođendana svog sina, a od jedne gošće dobila je samo kutiju keksa i kilogram jabuka.

2

"ANONIMNO: sinoć mi gosti došli na prvi dječji rođendan mog sina. Ja sam svega poređala po stolu i nisam stvarno žalila. Bilo je smokija, štapića, keksa, kisele... Međutim, kad su svi otišli kući, ja sam otvorila kese i bilo je svega i svačega, ali u jednoj kesi sam našla samo keks Domaćicu i kilogram jabuka. Ja sam bila u šoku i nije mi bilo dobro. Da me neko ponizi s takvom milošću. Ja sam zapisivala ko je šta donio i tačno znam da je tu kesu donijela jedna komšinica. Šta biste vi uradile na mom mjestu, da joj vratim kesu? Zaboravih da kažem i : "keks sam otvorila, ali kupiću drugi isti takav", stoji u objavi na Facebooku.

Žene su bile zgrožene njenim ponašanjem i osudile bahatu majku.

1

"Znači strašno... Jesi li možda razmišljala o tome da ta osoba nema novca pa nije nešto više kupila ili? Jadno je da u 21 vijeku ljudi gledaju ko je šta donio... Sorry, ali meni je ovo fuj...", "Toliko nisko si spala da gledaš koliko je ko donio!?! Toj ženi je to možda bilo zadnjih 30 kuna u novčaniku. Da ste mi mama tačno bi me bilo sramota od vas" i "Možda je žena imala para za to, nije poklon bitan, nego da se djeca zabave. Kako vas nije sramota kao majku tako da razmišljate", samo su neki od komentara žena koji su se našli ispod ove objave.

birthdaysadistock

Šta vi mislite o njenoj objavi?

Ne propustite