Rugali su se imenu koje je odabrala za svoje dijete: A onda je ona uradila nešto i ZGROZILA sve

Mame i bebe
Rugali su se imenu koje je odabrala za svoje dijete: A onda je ona uradila nešto i ZGROZILA sve
.

Jedna trudnica toliko se razljutila na porodicu i prijatelje koji su ismijavali ime koje je odabrala za sina da je naprasno otkazala darivanje bebe koje je planirala organizirati.

tr

Na Facebook stranici događaja je objavila tekst koji se sada širi Redditom, a u kojem je pojasnila što ju je točno izbacilo iz takta.

t

Napisala je da krivi obitelj koja preispituje njenu odluku da sina nazove Squire Sebastian Senator.

"Svi pričate gluposti o mom nerođenom djetetu. Kako to možete raditi? Što s vama nije u redu?" upitala je nakon što je napisala da otkazuje zabavu.

"Ne, ja nisam luda ni mentalno nestabilna osoba. Ne, nisam bila pijana kad sam odlučila tako nazvati dijete. Njegovo ime je Squire Sebastian Senator. To je to", odlučno im je poručila.

d

Ne želi da bilo tko preispituje njen odabir te kaže da dijete nikada neće imati ni nadimak.

"To nije cijelo ime. Squire Sebastian Senator je samo prvo ime. Neće smjeti imati nadimak, zvat ćete ga punim prvim imenom", kaže neznana majka.

Tvrdi da je njen budući sin potomak plemića i senatora te je zbog toga odabrala ime koje je sve zgrozilo. 

"To ime prenosi snagu, bogatstvo i uspjeh. Ime mog djeteta će biti revolucionarno i natjerat će ljude da sve preispituju", napisala je i zaključila svoj tekst prilično oštrim riječima: "Lažnjaci ste. Nećete biti dio života mog djeteta, samo zato što ga osuđujete."

Ne propustite