Nezaboravan 8. mart u Dubrovniku uz organizaciju turističke agencije Centrotours! - POLAZAK ZAGARANTOVAN

Kiosk
Nezaboravan 8. mart u Dubrovniku uz organizaciju turističke agencije Centrotours! - POLAZAK ZAGARANTOVAN
-

Dubrovnik - Vijekovne priče i besprijekorno očuvan grad, s razlogom su već 40 godina pod zaštitom najveće svjetske kulturne organizacije – UNESCO. Najpoznatija turistička destinacija u ovom dijelu Europe, svake godine privlači desetke hiljada turista, a brojka bi bila i veća kada bi ovaj mali raj na zemlji imao mogućnost primiti sve silne kruzere koji se najave za dolazak.

fztefzro351miem8
Mnogobrojne svjetski poznate zvijezde uživale su u čarima Dubrovnika, te samim time i nije nikakvo iznenađenje da su se epizode najpoznatijih hollywoodskih blockbustera Ratovi zvijezda te Igra prijestolja, snimali baš ovdje. Iskoristite ovu odličnu ponudu i uživajte u čarima ovog raja smješteni u jednom od najboljih hotela u gradu!
 ozzijl9vr8lzfoce
Vašu posjetuovom prelijepom gradu upotpunit će boravak u hotelu Dubrovnik President!
Ovaj izvrstan hotel s 5 zvjezdica je potpuno obnovljen kako bi vam pružio najbolji doživljaj Dubrovnika.
Jedinstveni položaj uz vlastitu plažu na zapadnom dijelu poluotoka Babin kuk, samo nekoliko minuta od starog grada Dubrovnika, omogućuje gostima spektakularan pogled iz svih soba i opuštajući kontakt s prirodom i kristalno čistim morem iz svakog kutka hotela.

slrzyuhqxqasxqj6
Parove će oduševiti posebna ponuda koja uključuje romantično
uređenu sobu, doručak poslužen na terasi, wellness tretmane za dvoje, večere uz svijeće i romantična iznenađenja.
S raskošnim sobama, elegantnim bazenima, uređenom plažom i prvoklasnom uslugom, hotel Valamar Collection Dubrovnik President je jednostavno najbolji izbor za luksuzni odmor u Dubrovniku!

yuqbafzqfd2hqxwq

Dva noćenja uz uključen POLUPANSION u hotelu President 5* + prevoz za SAMO 229 KM!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal

 

Ne propustite