MOMCI OTKRIVAJU: Djevojke nikada ne pogode šta želimo za poklon! Kada bi SAMO OVO URADILE, bilo bi IDEALNO!

Ljubav
MOMCI OTKRIVAJU: Djevojke nikada ne pogode šta želimo za poklon! Kada bi SAMO OVO URADILE, bilo bi IDEALNO!
.

Dan zaljubljenih je za neke važan dan i prilika da na poseban način proslave svoju ljubav, dok je za druge ovo samo još jedan datum u mjesecu koji ni počemu nije poseban. Prema poklonima, međutim, niko nije ravnodušan! Ako ste namjeravali da ga nečim obradujete, ali niste sigurni šta je najbolja ideja, pročtiajte odgovore frajera  i sigurno ćete dobiti inspiraciju za šoping. 

-Mislim da ni jedan predmet ne bi mogao da me obraduje više od poklonjenog putovanja! Djevojka me je prošle godine iznenadila produženim vikendom na Kopu i to me je potpuno raspametilo. To je definitivno vrsta idealnog poklona za mene.


# Tipovi obično o tome i ne razmišljaju mnogo, ali mini romantično bjekstvo iz grada je za svakog prava poslastica. 

ray-ban-suncane-naocale-4147

Maštam o novim Rej Ban naočarima za sunce još od predprošlog ljeta kada sam polomio stare ćaletove koje samo obožavao da nosim. Naravno,  nemam para da kupim nove, a ni moja devojka nije baš  u prilici da me časti takvim poklonom, ali bih se tome baš obradovao.
# Asesoari i modni detalji nisu nešto čemu se samo djevojke raduju. Potražite neki kul predmet koji je u skladu sa vašim budžetom i ne samo što ćete ga obradovati već ćete doprinijeti njegovom stajliš izgledu.

Ostali su mi prazni zidovi kada sam poskidao stare postere i konačno riješio da okrečim sobu. Bilo bi super da okačim neku sliku, ali iskreno nemam pojma gdje bih mogao da kupim zanimljive, a da nisu mnogo skupe – 
# Ako mu pomognete u dekoraciji ličnog prostora, ne samo da ćete mu pružiti odličan poklon za Dan zaljubljenih, već ćete osigurati i to da misli na vas i kada niste tu! Dovoljno će biti samo da pogleda tu sliku koja mu stoji preko puta kreveta.

Mmmm zajednička Tai masaža bi bila fantastična. Savršen uvod za ono što dolazi posle, kada se vratimo kući –
# Spa veče možete i sami organizovati kod kuće ako ne možete da priuštite odlazak na masažu. Nabavite mirišljave svijeće, eterična ulja, mirišljavo ulje za masažu i eto savršenog Dana zaljubljenih.

masaza-vitae

Ne mislim da za Dan zaljubljenih treba poklanjati neke ozbiljne poklone, već to više treba da bude neka sitnica. Možda ubijam romantiku, ali takođe mislim i da to treba da bude neka praktična stvar, a ne plišano srce koje ničemu ne služi. Ja sam pošle godine djevojci poklonio set za manikir o kome je toliko pričala, a ona meni futrolu za Ipod koja mi je stvarno bila potrebna. Idealno! 


# Ako znate da je on praktičan čovjek koji ne voli da nagomilava predmete bez ikakve funkcije, udovoljite ovoj njegovoj potrebi. Možda vam se čini kao dosadno, ail poenta je ipak da pokažete da ga volite i prihvatate takvog kakav jeste.

Kad bi se djevojka pojavila sa dvije ulaznice za neku utakmicu, to bi me stvarno oduševilo. Nikada nisam iamo djevojku koju bar pomalo zanima sport i koju ne smaraju moje proče o tome – 
# Ako znate da vaš dragi razmišlja slično obradujte ga zajedničkim gledanjem utakmice, čak iako vas to zaista ne interesuje. Pokazaćete mu koliko vam je zaista stalo do toga da se on oseća dobro, a on će vam sigurno biti zahvalan i uzvratiti na sličan način.

102950

 

Ne propustite