OVU MAJKU SVI OSUĐUJU: Njen sin je dobio JEFTIN poklon za rođendan, a ona je poludjela! HTJELA JE VRATITI KESU!

Zanimljivosti
OVU MAJKU SVI OSUĐUJU: Njen sin je dobio JEFTIN poklon za rođendan, a ona je poludjela! HTJELA JE VRATITI KESU!
.

Jedna majka iz Hrvatske koja je željela da ostane anonimna, obratila se ženama u grupi "Ženske priče" na Fejsbuku i požalila kako je sve lijepo pripremila za proslavu prvog rođendana svog sina, a od jedne gošće dobila je samo kutiju keksa i kilogram jabuka.


jkvk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1dvn01eqv8vnzuyogvlytaynwe4zje4zdkzngu4ymflotyznwnln2uuanblz5gtas0cngcbaae

Članice grupe žestoko su osudile ovaj nesmotreni potez i stale u obranu žene koja je "dala koliko ima".

oqik9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpjn01eqv8vmdlkogm3ytzkmmvlndbhngyxmdu1mdnhownjodk3m2muanblz5gtas0cngcbaae

Znači strašno... Jesi li možda razmišljala o tome da ta osoba nema novca pa nije nešto više kupila ili? Jadno je da u 21 veku ljudi gledaju ko je šta doneo... Sorry, ali meni je ovo fuj...", "Toliko nisko si spala da gledaš koliko je ko doneo!?! Toj ženi je to možda bilo zadnjih 30 kuna u novčaniku. Da ste mi mama tačno bi me bilo sramota od vas" i "Možda je žena imala para za to, nije poklon bitan, nego da se deca zabave. Kako vas nije sramota kao majku tako da razmišljate", samo su neki od komentara žena koji su se našli ispod ove objave.

I dok je dio njih branio komšinicu, a dio se nadao da je riječ o šali, brojne žene komentarisale su to kako je ona počastila svoje goste.

Ne propustite