ORGANIZACIJA I TEHNOLOGIJA GRAĐENJA CRKVE UZNESENJA BLAŽENE DJEVICE MARIJE NA ŠIROKOM BRIJEGU

Vijesti
ORGANIZACIJA I TEHNOLOGIJA GRAĐENJA CRKVE UZNESENJA BLAŽENE DJEVICE MARIJE NA ŠIROKOM BRIJEGU
.

Hering d.o.o Široki Brijeg je vodeća firma za projektiranje i graditeljstvo.

 

1

Sa radom su započeli još 1995. godine, a osnovne djelatnosti društva su: 

 - podizanje zgrada visokogradnje i gradnja objekata niskogradnje, održavanje objekata, izgradnja krovnih konstrukcija i krovova, hidrograđevnih objekta, te građenje koje zahtjevaju specijalno izvođenje i opremu (prednaprezanje i injektiranje) i proizvodnja betona.

 

2

Osim građevinarskih djelatnosti poduzeće HERING Široki Brijeg bavi se i pružanjem tehničkih usluga, i to: arhitektonske i inženjerske djelatnosti i tehničko savjetovanje, građevinski inženjering, izrada projektne tehničke dokumentacije, poslovni nadzor nad gradnjom objekata, tehničko ispitivanje i analiza, ispitivanje proračuna za građevinske elemente i sl.

 

3

Do sada su uspješno realizirali projekte projekte na području Federacije Bosne i Hercegovine: Jajce, Livno, Rama, Mostar, Novi Travnik, Ljubuški, Posušje, Tomislavgrad, Stolac, Ravno, Široki Brijeg, Grude, a kako ističu iz kompanije, želja im je i proširenje tržišta. 

Na njihovoj web stranici možete pregledati dio realiziranih projekata, a u nastavku pogledajte na koji način su vršene metode i procedure rekonstrukcije tunela "Ivan":

Ne propustite