SNIJEG NE POSUSTAJE: Evo kakva nam se OLUJA priprema! OSTANITE U KUĆAMA!

Vijesti
SNIJEG NE POSUSTAJE: Evo kakva nam se OLUJA priprema! OSTANITE U KUĆAMA!
.

Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Slab snijeg i susnježica u centralnim i istočnim područjima, a ponegdje na sjeveru i slaba kiša. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura zraka između -4 i  5, a najviša dnevna između 0 i 8 stupnjeva.

U srijedu u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Od večernjih sati i tokom noći na četvrtak snijeg ili susnježica. U Hercegovini pretežno vedro. Na sjeveru Hercegovine u noći na četvrtak očekuje susnježica ili snijeg. Vjetar u većem dijelu Bosne umjeren sjevernog smjera. Jak vjetar u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 2, a najviša dnevna između -2 i 7 stupnjeva.

4635d6fc49fe46052168
 U četvrtak u većem dijelu zemlje oblačno. Umjerena oblačnost na jugu. U Bosni se slab snijeg ili susnježica. U sjevernim područjima moguća je slaba kiša. Bez padavina u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 1, a najviša dnevna između 0 i 10 stupnjeva.

U petak u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom i slabim snijegom. Do kraja dana, postupan prestanak padavina. U Hercegovini umjereno oblačno. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 3, a najviša dnevna između 1 i 10 stupnjeva.

Ne propustite