Evo kako izgledaju Viktorijini anđeli bez fotošopa i šminke : Kurkova totalno propala

E buraz
Evo kako izgledaju Viktorijini anđeli bez fotošopa i šminke : Kurkova totalno propala
.

Ljudi kažu da je ljepota samo površna, ali koliko je istinita ova izjava? Pogledajte listu supermodela bez ikakve šminke i prosudite sami!

1. Adrijana Lima

1

Ovaj anđeo sa dugogodišnjom karijerom više izgleda kao više kao dijete nego glamurozna diva bez šminke.


2. Alesandra Ambrosio

2

Jedna od najpoznatijih "Victoria's Secret" manekenki možda živi na visokom nivou, ali kada je vidite bez šminke, shvatićete da je zapravo vrlo muškobanjasta.

3. Rouzi Hanington-Vajtli

3

Manekenka bez mane izgleda sjajno na prvoj slici, ali njen prirodan izgled otkriva umorno lice koje je pomalo uvelo i staro.

4. Emili DiDonato

4

Transformacija na ovim slikama je vrlo očigledna i svako ko kaže da profesionalna šminka ne može da pretvori običnu devojku u boginju, onda laže.

5. Doucen Kroes

5


Poznata manekenka zaista izgleda mnogo drugačije na prirodnoj slici, međutim, možete da primjetite da su karakteristike lica upadljivo drugačije i da jedva ima obrve.

6. Kendis Svonepul

6

Još jednom vas podsećamo da je šminka moćno oružje, jer kada se otkrije pravo lice ove ljepotice, može da se primjeti sasvim obična djevojka.

7. Hajdi Klum

7


Hajdi i dalje izgleda nevjerovatno na modnoj pisti, ali kada skine šminku onda može da se primjeti da polako počinje da stari.

8. Žizel Bundšen

8

Žizel je najlepša kada ima prirodan izgled i njena našminkana verzija nije toliko drugačija od obične - odličan posao! Prelijepa je u svim prilikama!

9. Tejlor Hil

9


Mlada manekenka ima blistavu budućnost pred sobom i očigledno zna kako da koristi šminku kao profesionalac - od prirodnih intenzivnih crta lica, do izbalansiranog, luksuznog izgleda.

10. Kara Delavinj

10

Manekenka i glumica izgleda očaravajuće kada je pod debelim slojem šminke od strane profesionalnih stilista i šminkera, ali u stvarnom životu je vrlo muškobanjasta i nemoguće je prepoznati.

11. Miranda Ker

11

Svetlucav i jednostavan izgled ove "komšinice" i Viktorijinog modela pokazuje lijep kontrast koji dobar šminker može da stvori.

12. Lili Aldridž

12

Ova blago androgena manekenka izgleda umorno i obično bez šminke, dok se sa malo pudera i senke pretvara u predivnog Viktorijinog anđela.

13. Erin Heterton

13


Erin se oprostila od pritiska da bude lice poznatog brenda za donje rublje i sada provodi svoje dane u prirodnom izgledu, koji je čini mnogo ljepšim.

14. Bar Rafaeli

14


Bivša djevojka Leonarda DiKaprija izgleda nevjerovatno bez šminke i jedna je od onih kojima nije potrebno mnogo šminke da bi bila prelijepa.

15. Karolina Kurkova

15


Ova ogromna metamorfoza koja ističe najbolje atribute, dok su Karolinine mane prikrivene ispod debelog sloja šminke.

Ne propustite