VIKI PROGOVORILA O NAJBOLJE ČUVANOJ TAJNI "ZVEZDA GRANDA": "Svi ovo moraju znati, ne mogu da šutim"

Show
VIKI PROGOVORILA O NAJBOLJE ČUVANOJ TAJNI "ZVEZDA GRANDA": "Svi ovo moraju znati, ne mogu da šutim"
.

Pjevačica i članica žirija "Zvezde Granda" Viki Miljković gotovo svakodnevno radi sa kandidatima kojima je mentor. 

Pored toga što se trudi da tim mladim ljudima prenese svoje znanje, pjevačica teško podnosi kada se njeni takmičari ne pokažu u najboljem svjetlu.

5bd36f2e-18c0-4e1a-bc97-282d0a0a0a67-viki6

– Viki je izuzetno senzibilna i pogađa je sve što se dešava u takmičenju. Ona se potpuno posvetila kandidatima, zaista se trudi i teško joj padaju negativni komentari na njihov račun – otkrio je dobro obaviješteni izvor.

Informaciju da se veoma trudi oko svojih kandidata, te da sa njima svakodnevno radi potvrdila je i sama Viki za Kurir.

viki11

– Mnogi kandidati su prošli dalje, sad počinjemo da se pripremamo za treći krug. S obzirom na to da mi je ostalo još nekoliko kandidata koji nastupaju početkom marta i koji se bore za svoj plasman u naredni krug, moram i sa njima da obnavljam gradivo, što bi se reklo, da utvrdim naučeno.

viki-foto-rajko01-blic-rajko-ristic-1000x0

Na navode o nepravdi koja se dešava tokom glasanja, Viki je istakla da se članovi žirija često međusobno ne dogovaraju.

– Moram da priznam da je zasad manje-više realna situacija. Desi se nepravda, u smislu da se mi ne dogovaramo. Onda jedan iz žirija očekuje da će neko drugi da da glas, što se ne desi. Tada dođe do toga da neko nepravedno ostane bez ijednog glasa. To nije samo slučaj sa mojim kandidatima, to može da se desi bilo kome od nas, kao što se i dešava. Nekad mi zbog toga bude baš krivo kad poslije pogledam. Ne želim ni o koga da se ogriješim, ali to je sve stvar momenta. Međutim, uglavnom je sve realno. Ne može da se promijeni slika da li je taj neko na čekanju ili je za direktan prolaz – kaže pjevačica, i dodaje da zbog posla ima malo vremena za uživanje.

viki10

– Imam jako malo slobodnog vremena, malo mi ostane i sve ovo umije da bude naporno, pogotovo mentorski rad sa kandidatima – navela je Viki.

Ne propustite