GRADE DVORAC NA SENJAKU: Otkriveno šta se krije iza 1000 kvadrata vile Harisa Džinovića, ZANIJEMIT ĆETE KADA ČUJETE!

Show
GRADE DVORAC NA SENJAKU: Otkriveno šta se krije iza 1000 kvadrata vile Harisa Džinovića, ZANIJEMIT ĆETE KADA ČUJETE!
.

Haris i Melina grade dvorac na Senjaku, a detalno su isplanirali svaki kutak. 

Kako saznaje “Scena”, godinama unazad Haris i Melina radili su na nacrtu kuće, zbog čega će ovo zdanje moći da parira mnogim svjetskim luksuznim nekretninama, po čijem ugledu su najvjerovatnije i osmislili svoj dom od skoro hiljadu kvadrata.

haris-dzinovic-zr-svet-630x380

U donjem nivou kuće naći će se ogroman bazen, u čijoj blizini će biti smješten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva svijeta. Poseban dio ove vile osmišljen je za muzički studio, gdje će Haris praviti nove numere i snimati.

haris2

- Melina i Haris su željeli da poslije dugog niza godina promijene porodični dom i izgrade kući na placu koji je decenijama bio u vlasništvu pjevača. Prije toga, mjesecima su do detalja sa arhitektama sklapali brojne projekte kako bi vila mogla da izgleda, praveći svaku zamisao u 3D formatu kako bi nacrt bio verodostojniji. Tek kada su se odlučili za jednu veziju, što je bilo poslije mnogo truda i rada jer su oboje perfekcionosti, počela je gradnja. Nisu željeli ništa da prepuste slučaju - kaže izvor upućen u čitavu priču i dodaje:

- U domu su željeli da imaju sve ono što može da krasi velike prostore kakav je njihov, impozantan je čitav nacrt, od rasporeda prostorija do materijala koji su upotrebljeni za gradnju, a koji su dovoženi iz cijelog svijeta. Bazen, kakav su osmislili, zahtijevao je velika ulaganja, ali njih kao da to nije brinulo.

melina-i-haris

- Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvjesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najvjerovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pjevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svjetske studije - kaže izvor.

haris

Ni Melina ni Haris nisu željeli da otkrivaju za javnost kako će izgledati njihov porodični dom, kao ni koliko će ih koštati ova investicija. Prema pisanjima pojedinih medija, šuška se o sumi od dva miliona eura upravo zato što materijali i namještaj stižu iz različitih krajeva.

- Haris ima prefinjeni ukus i unaprijed je znao da će komade namještaja za neke njemu bitne kutke poručiti upravo iz Francuske".  - otkriva izvor. 

 

Ne propustite