EDIN GAČIĆ IMA CERTIFIKAT ZA LIČNOG TRENERA, A SADA SU SE OGLASILI IZ FITNES SAVEZA RS: Svi su se uhvatili za glavu

Bosna i Hercegovina
EDIN GAČIĆ IMA CERTIFIKAT ZA LIČNOG TRENERA, A SADA SU SE OGLASILI IZ FITNES SAVEZA RS: Svi su se uhvatili za glavu
.

Kako je od ranije poznato, Edin Gačić koji je osmi dan u bjekstvu u dobroj je fizičkoj spremi, te je trenirao u zatvoru. 

TV1 je došao u posjed fotografije certifikata kojim se priznaje da je Edin Gačić završio obuku za sportskog instruktora, odnosno ličnog trenera. Istu su u decembru 2017. godine izdali

Fitness savez Republike Srpske i kompanija UL-Fit Sport, iako se sa certifikata ne može razaznati ko su potpisnici diplome.

certifikat

(Foto: TV1) 


Edinu Gačiću je odobren i popust ‘na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa ljudima’TV1 je uspio stupiti u kontakt sa Fitness savezom Republike Srpske u kojem je Gačić stekao diplomu.

certifikat1

(Foto: TV1) 

 

Predsjednik Miroslav Bundalo izjavio je da se ‘vjerovatno radi o tom Edinu Gačiću’.

“Upoznat sam sa tim slučajem i upoznat sam da je taj dečko neki što je potraga za njim. On se prijavio, polagao je to za fitness instruktora. Planirao je, koliko sam ja upoznat, da ide na neki brod da radi. Mi smo čak i tad čuli da je on bio u zatvoru ili šta već, no međutim, on je tad bio slobodan građanin”, izjavio je Bundalo za TV1.

Nagrada za informacije o ubici Edinu Gačiću: Evo koliko iznosi

Bundalo kaže da sam njim tada nije bilo nikakvih problema.

“Sve je odradio kako treba. Iskreno, ja sam se iznenadio kad sam čuo. Mada i tad kad je bio, iskreno, nama nije bilo ni drago da imamo tako nekoga u našoj blizini”, navodi Bundalo.

Ne propustite