ONA ima skoro 90 hiljada pratitelja na INSTAGRAMU, a kaže da bi u krevet odvela i BAKIRA I DODIKA ZAJEDNO! Pogledajte kako izgleda!(FOTO)

Show
ONA ima skoro 90 hiljada pratitelja na INSTAGRAMU, a kaže da bi u krevet odvela i BAKIRA I DODIKA ZAJEDNO! Pogledajte kako izgleda!(FOTO)
.

Popularnost društvenih mreža, a ponajprije Instagrama koji je trenutno po broju korisnika nadmašio i Facebook, učinila je da se iznova i iznova pojavljuju nova lica željna medijske pažnje po svaku cijenu.

Zanimljiva i svoja, Bisera Arnautović iz Sarajeva, za veoma kratko vrijeme je osvojila srca i zavrijedila pažnju korisnika Instagrama zahvaljujući eksplicitnim fotografijama koje objavljuje u obliku postova i priča na toj društvenoj mreži.

bisera

Njen dan počinje fotografijom na kojoj samouvjerena Biska, kako je od milja njeni pratitelji nazivaju, na kojoj se vidi šolja puna crne kafe u predjelu bujnih grudi. Za samo dva mjeseca, Bisera je dosegnula čak brojku od 89,1 hiljadu pratitelja na svom Instagram profilu. Kaže da je oduvijek htjela biti poznata, ali da su je u tome spriječile životne nedaće koje su se nizale jedna za drugom.

bisera2

– Moja želja je od malih nogu bila da budem javna ličnost i prava zvijezda, ali to su bile želje jer mi je realnost bila potpuno drugačija. Želim biti poznata jer na društvenim mrežama i u medijima možete samo vidjeti silikonare bez pola mozga koje su svoje mjesto na stupcima magazina i tabloida dobile zahvaljujući sponzorima koji im mogu biti očevi. Bavila sam se manekenstvom i modelingom, ali sam zbog teške materijalne situacije u tom vremenu morala odustati i raditi kako bih preživjela – govori Bisera.

Ne propustite