Ako ovo radite, NE PIŠE VAM SE DOBRO! Ove ženske OSOBINE MRZE SVI MUŠKARCI!

Ljubav
Ako ovo radite, NE PIŠE VAM SE DOBRO! Ove ženske OSOBINE MRZE SVI MUŠKARCI!
.

Gotovo svaka žena reći će vam kako joj se kod muškaraca ne dopadaju određene navike, ali posebno su kritične kada muškarcu nedostaju osnove bontona. Takođe, žene nikako ne trpe grubost i neljubaznost, ali su ovo ujedno i neke od osobina koje ni muškarci ne vole kod žena. U jednoj anketi sprovedenoj na uzorku muškaraca starih od 25 do 45 godina pripadnici jačeg pola izdvojili su tri ženske osobine koje nikako ne vole.

par-v-1

Ukoliko se muškarcu dopadne djevojka, on svakako želi da zna sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginca. Poneki bezazleni trač s vremena na vrijeme dogodi se svakom, no kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, imate osobinu koju ne voli niti jedan muškarac.

brak

Odnos prema drugim osobama, svakako je bitan za muškarca, posebno kada je riječ o njegovoj ljepšoj polovini. Žene nisu jedine koje primjete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nisu lijepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca.

406709-par-ff-1000x570

Svakako da finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada biraju muškarca. Jedno istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama mnogo privlačniji od drugih.

Ne propustite