"DA LI ĆE MI SE VRANJEŠ VRATITI?", KARLEUŠA USRED NOĆI UPALA KOD NJE: Tresla se i plakala, A ODGOVOR JOJ SE NIJE DOPAO!

Show
"DA LI ĆE MI SE VRANJEŠ VRATITI?", KARLEUŠA USRED NOĆI UPALA KOD NJE: Tresla se i plakala, A ODGOVOR JOJ SE NIJE DOPAO!
.

Nakon što su javnosti procurile njene provokativne slike i poruke koje je, navodno, slala Ognjenu Vranješu, Jelena Karleuša nema mira.

Alo.rs javlja kako je pjevačica odlučila da ode kod vidovnjaka kako bi saznala da li će joj se Vranješ vratiti.

5bf5140e-7e90-4f0b-a422-59710a0a0a6a-jelena-karleusa-dusko-tosic-1-previeworg-750x500-1

Dok je planirala nastup na MAC-u, gdje je kasnije izvela pjesmu "Lajk", ali i odlazak za Kinu na pokajanje kod muža Duška, Karleuša je prvo svratila kod jednog poznatog beogradskog vidovnjaka, koji je lociran u Novom Beogradu, a kod kojeg odlazi veliki broj poznatih ličnosti.

Kako tvrdi izvor blizak Karleuši, pjevačica je bila vidno uznemirena, unezvjerena i tužna.

jelena-karleusa-1000x0-fri

- Jelena je stigla u večernjim časovima kod našeg poznatog vidovnjaka. Inače, kod njega dolazi veliki broj javnih ličnosti i uglavnom svi pristižu tamo poslije sedam, osam uveče kako ih niko ne bi primijetio. Obično u tim terminima vidovnjak ne zakazuje ostalim mušterijama, ali se desi da se ponekad sretnu vipovci i "običan svijet" - otkriva izvor.

Izvor je ubrzo ugledao Jelenu, koja je od vidovnjaka izašla raspoloženija nego kada je stigla.

jelena-karleusa-5

 - Kako sam kasnije čuo, nju je zanimala samo jedna stvar, a to je da li će se nakon svega pomiriti sa Ognjenom Vranješom, te da li ta veza može da opstane uprkos skandalu koji im se dogodio - otkriva izvor  za Alo.rs i  dodaje da Jelena nije bila zadovoljna odgovorom.

jk-i-vranjes

 - Jelena je i ranije dolazila kod tog vidovnjaka i on joj je još davno predvidio skandal, a u karijeri i to nakon što se bude udala. Kako se to ostvarilo i to ne jednom, nego sada već drugi put, ona njemu sve vjeruje. Ipak, ovog puta posavjetovao ju je da se mane ćorava posla, da zaboravi na Vranješa i potrudi se da ponovo zadobije Duškovo povjerenje kako bi sačuvala brak  - otkriva izvor.

jelena-i-vranjes

Jelena je nakon toga spakovala kofere i otišla u Kinu kod supruga.

 

Ne propustite