OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE: Uslikana samo nekoliko minuta NAKON DEINE OPERACIJE (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Kiosk
OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE: Uslikana samo nekoliko minuta NAKON DEINE OPERACIJE (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)
.

Voditeljica Dea Đurđević uspješno se oporavlja na VMA nakon što je u četvrtak doživjela tešku saobraćajku, kada je na nju naletio autobus.

dea-djurdjevic-rtv-pink-750x500

Dea je tom prilikom zadobila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspjeli da joj spase teško povrijeđenu ruku.

Sada se na Facebooku pojavila slika ljekara, na čelu sa jednim od najvećih srpskih eksperata u oblasti medicine, prof. dr Markom Bumbaširevićem, nastala nakon višesatne operacije.

Sudeći po njihovom izrazu lica, jasno je da je operacija protekla uspješno.

509043-dea-ls

- Ona se oseća dobro i dobro je. Ruka izgleda dobro. Dobrio sam film od kolega sa VMA. Uvjeren sam da će sve dobro proći. Ovo je bila nemoguća misija, jer je riječ iščupanoj ruci koja je opečena od trenja. Izgledalo je nemoguće da se to ušije. Želim da pohvalim Deu. Hrabar je ona pacijent i ima sve pohvale. Kod takvih pacijenata nemoguće se pretvara u moguće. Nadam se da će funkcija ruke biti dobro - rekao je doktor Bumbaširević voditeljki Jovani Joksimović.

Podsjećamo, jutros je načelnik Vojno-medicinske ustanove prof.dr Miroslav Vukosavljević prenio je pozdrave za sve kolege, prijatelji i za sve koji su joj slali riječi podrške i bili uz nju.

dea-djurdjevic-foto-nikolatomic-13-830x553-bea

Budući da niko ne može kod nje ući, Dea je zamolila načelnika da prenese njenu poruku u Jutarnjem programu i uz veliki široki osmijeh rekla: "Ja sam odlično, ja sam megacar". 

dea3

"Taj njen osmijeh, i sad sam se naježio i morao sam da zapišem", rekao je načelnik VMA u Jutarnjem.

 

Ne propustite