GAČIĆ JE NA FACEBOOKU OBJAVIO ZASTRAŠUJUĆU SLIKU, CILJAO JE NA KONJIC I TARČIN: Svi na nogama, ŠTA SE OVO SPREMA?! (FOTO)

Bosna i Hercegovina
GAČIĆ JE NA FACEBOOKU OBJAVIO ZASTRAŠUJUĆU SLIKU, CILJAO JE NA KONJIC I TARČIN: Svi na nogama, ŠTA SE OVO SPREMA?! (FOTO)
.

Edin Gačić u subotu je počinio svoje četvrto u*istvo, kada je u mjestu Suhodolu kod Tarčina u*io pripadnika FUP-a Mahira Begić.

UPOZORENJE ZA MJEŠTANE OVE OPĆINE: Edin Gačić bi se mogao vratiti, POLICIJA NAORUŽANA ČEKA!

Policija intenzivno traga za Gačićem, a zanimljivo je kako je on na Facebooku pisao svašta i postavljao sumnjive slike.

edin-gacic

Na fotografiji koja je njegova "slika profila" se vidi u jednom smjeru Konjic, a u drugom Lukomir i Tarčin. 

1

Ovo su neke od njegovih Facebook objava: 

"Travnički inspektori ja znam da je Komanda naredila da mi se probuši boca vode u rancu, i da me saborac iz Busovače prijavio da nosim vodu. Nema potrebe da jedete govna po Sanskom Mostu i idete od kuće do kuće mojih bivših saboraca i širite strah. Ja što sam htio uradio sam. Pogledajte momka sto lici na mene u mom Travniku", napisao je Gačić.

Ovo je još jedna od njegovih objava:

1

"U zatvoru u sobama sa 4,5,6 kreveta mi niko nije dirnuo stvari a da mi nije rečeno ko je. A u vojsci čitav vod u preglednoj prostoriji, dan sunčan, svi budni, ja izašao nakratko i vidim mokar mi ranac. Pitam ko mi je probušio bocu vode, koju sam inače krio jer nisam htio piti čaj koji su nam davali. Niko mi neće da kaže, mokre mi rezervne gaće, čarape i municija. Komanda i vlast su minijatura naroda poganog."

Podsjećamo, u javnosti se pojavila informacija da Gačić kod sebe ima listu za odstrel na kojoj se uglavnom nalaze osobe iz Konjica.

– On je već prije bio počinio dva u*istva. U*io je čak i svoju majku. Čuli smo da je bio i psihički nestabilan pa su ga se zbog toga svi bojali – kazao je jedan mještanin Podorašca. Drugi je nešto rječitiji, ali ni on ne želi otkriti identitet.

– Ako vam ja kažem ime i prezime, plašim se da i mene ne počne tražiti. Očito da su mu Konjičani najviše krivi iz samo njemu poznatih razloga jer se, navodno, na tom popisu nalaze imena Konjičana. Ne znam zašto se ne traži pojačanje iz susjedne države, nego se čeka da se još nešto dogodi. Očito nešto ne funkcionira – kaže stariji mještanin. 

Ne propustite