"TI SI NAJVEĆA KU*KA U OVOJ ZEMLJI": Popović ustao i UPUTIO JELENI OVE RIJEČI, svi u studiju zanijemili kad su ga čuli! (FOTO)

Show
"TI SI NAJVEĆA KU*KA U OVOJ ZEMLJI": Popović ustao i UPUTIO JELENI OVE RIJEČI, svi u studiju zanijemili kad su ga čuli! (FOTO)
.

Kako se vratila na snimanje "Zvezde Granda", Jelena Karleuša nema milosti prema kandidatima, a posebno je bila osjetljiva kada takmičari na scenu izađu nestilizovani.

EVA RAS GLEDALA KARLEUŠINE SLIKE I NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI: Njena poruka Jeleni ZAPANJILA je SVE, KAD OVO ČUJE JK NEĆE JOJ BITI DOBRO​

jelena-karleusa-se-ponovo-kladila-sa-sasom-popovicem-620x0

Tako je bilo i protekle subote kada je nastupala jedna takmičarka, kojoj je JK uputila niz kritika, piše "Kurir.rs".

- U 2019. godini sa takvim stajlingom i šminkom, sa takvim pjevanjem, nećeš ništa postići. Ali ja sam ti dala glas, iako sam velika kučketina. Dobar sam čovjek prije svega, a ja kod tebe prepoznajem želju da radiš i da se boriš - rekla je Karleuša.

sasa-popovic-c-c

Popović nije mogao da prešuti na ovu njenu izjavu, te je prokomentarisao:

- Kao što vidiš, kod nas je sve moguće. Ona jeste najveća kučketina u ovoj zemlji, ali je veliki čovjek - rekao je Popović.

5bf5140e-7e90-4f0b-a422-59710a0a0a6a-jelena-karleusa-dusko-tosic-1-previeworg-750x500-1

Jelena je ostala bez teksta i samo nemo posmatrala direktora „Granda“. Pjevačica izgleda nije mogla da vjeruje da će Popović tako nešto da izgovori, pa je samo odmahnula rukom. 

Naime, tokom showa, Popović je nekoliko puta vikao na Jelenu.

sasa-popovic

- Ne možeš ti da odlučuješ ovdje, Jelena. I ne možeš da radiš šta hoćeš - vikao je Saša na Jelenu, koja mu je žustro uzvratila.

- Mogu da radim šta hoću. Ja mogu sada da se skinem ovdje i da radim špagu gola - podviknula je direktoru „Granda“, a onda se obratila Šerifovićki.

marija-1-750x500

- A ti, Marija... Svakog tvog kandidata ne da ću da bušim, nego ću da bacam bubicu - rekla je Jelena Mariji.

marijase

Pogledjate kako je izgledala emisija:

Ne propustite