MJEŠTANI HITNO JAVILI POLICIJI DA JE U ZGRADI GAČIĆ: Kad su upali unutra, IMALI SU ŠTA I VIDJETI!

Bosna i Hercegovina
MJEŠTANI HITNO JAVILI POLICIJI DA JE U ZGRADI GAČIĆ: Kad su upali unutra, IMALI SU ŠTA I VIDJETI!
.

I dalje traje potraga za odbjeglim Edinom Gačićem, a policija je u nekoliko navrata postupala po prijavama građana, potvrđeno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

edin-gacic

U večeri s nedjelje na ponedjeljak pripadnici Federalne uprave policije pretraživali su napušteni objekt Doma penzionera u sarajevskom naselju Stup, a po dojavi da se u njemu možda nalazi bjegunac Edin Gačić, saznaje "Klix".

gacic-ubica1

Međutim, dojava nije urodila plodom, budući da je u Domu penzionera je umjesto Gačića pronađen migrant koji je vjerovatno izazvao zabrinutost građana koji su potom nazvali policiju.

Policija apeluje na građane da ukoliko imaju informaciju gdje Gačić boravi ili posjeduju bilo kakvu informaciju koja bi mogla voditi ka pronalasku osumnjičenog da sve jave Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo.

gacic1

Podsjećamo, Edin Gačić je visine oko 180 centimetara, mršavije tjelesne građe, posljednji put viđen u tamnoplavoj jakni, svijetlim samtanim hlačama, nosio je smeđu pletenu kapu te dioptrijske naočale.

58848aee-d1e8-4702-960a-24fc0a0a0a6c-policija-bih-690x480

 

 

 

Ne propustite