Isplivala tajna koju niko nije znao: Kad čujete sa čim se Viki Miljković suočava u "Zvezdama Granda" ostat ćete bez riječi

Show
Isplivala tajna koju niko nije znao: Kad čujete sa čim se Viki Miljković suočava u "Zvezdama Granda" ostat ćete bez riječi
.

Članica žirija popularnog muzičkog takmičenja ulaže puno vremena da bi spremila svoje kandidate te, kako navodi, svaka nepravda joj teško pada.

df
Pjevačica Viki Miljković jedna je od članica žirija “Zvezda Granda”, a gotovo svakodnevno radi sa kandidatima kojima je ona mentor. Međutim, kako saznajemo, pored toga što se trudi da tim mladim ljudima prenese svoje znanje, pjevačica teško podnosi kada se njeni takmičari ne pokažu u najboljem svjetlu.

d

 

- Viki je izuzetno senzibilna i pogađa je sve što se dešava u takmičenju. Ona se potpuno posvetila kandidatima, zaista se trudi i teško joj padaju negativni komentari na njihov račun. Ulaže dosta vremena kako bi tim mladim ljudima prenijela svoje znanje i umijeće, a i takmičarski je nastrojena, pa želi da se što bolje pokažu kada izađu na scenu. Pogađa je kada imaju tremu, pa dožive neki peh, ili kada dođe do nepravde u glasanju. Bori se za njih i zaista je na mukama posljednjih dana - otkriva dobro obavješten izvor i dodaje:

- Ona je danima sa njima u studiju, nije joj teško da im po više puta ponovi sve što oni ne shvate. Daje maksimum da od svakog izvuče ono najbolje. Od sveg tog posla joj ostaje zaista malo slobodnog vremena, ali kandidati je hvale da je zaista sjajan mentor - zaključio je izvor za “TV magazin”.

Na snimanju “Zvezda Granda” Viki Miljković, je poručila da vrijedno radi sa svojim takmičarima.

- Mnogi kandidati su prošli dalje, sad počinjemo da se pripremamo za treći krug. S obzirom na to da mi je ostalo još nekoliko kandidata koji nastupaju početkom marta i koji se bore za svoj plasman u naredni krug, moram i sa njima da obnavljam gradivo, što bi se reklo, da utvrdim naučeno.

Na navode o nepravdi koja se dešava tokom glasanja, Viki je istakla da do nje dolazi kada se članovi žirija međusobno ne dogovaraju.

d1

 

- Moram da priznam da je zasad manje-više realna situacija. Desi se nepravda, u smislu da se mi ne dogovaramo. Onda jedan iz žirija očekuje da će neko drugi da da glas, što se ne desi. Tada dođe do toga da neko nepravedno ostane bez ijednog glasa. To nije samo slučaj sa mojim kandidatima, to može da se desi bilo kome od nas, kao što se i dešava. Nekad mi zbog toga bude baš krivo kad poslije pogledam. Ne želim ni o koga da se ogrešim, ali to je sve stvar momenta. Međutim, uglavnom je sve realno. Ne može da se promijeni slika da li je taj neko na čekanju ili je za direktan prolaz - kaže pjevačica, i dodaje da zbog posla ima malo vremena za uživanje.

- Imam jako malo slobodnog vremena, malo mi ostane i sve ovo umije da bude naporno, pogotovo mentorski rad sa kandidatima - navodi Viki.

Ne propustite