NEOČEKIVN PREOKRET U SKANDALU KOJI POTRESA REGION! Kad čujete šta Karleuša želi od Vranješa, uhvatit ćete se za glavu

Show
NEOČEKIVN PREOKRET U SKANDALU KOJI POTRESA REGION! Kad čujete šta Karleuša želi od Vranješa, uhvatit ćete se za glavu
.

Diva nema mira! Taman što nekako ubijedi muža da su joj novinari namjestili po*no-aferu, iako u to ne bi povjerovala ni djeca, Jelena Karleuša je rešila da pomoću viših sila sazna da li će joj se bivši ljubavnik Ognjen Vranješ vratiti.

tz

Samo nekoliko dana nakon što je u medijima odjeknula vijest da Karli ima ljubavnika i pošto su se pojavile njene po*no-fotografije, ali i vrela prepiska sa fudbalerom, ona je željela da sazna samo jedno - da li će se nakon skandala pomiriti sa Ognjenom!

u
Dok je planirala nastup na MAC-u, gde je kasnije izvela pjesmu "Lajk", ali i odlazak za Kinu na pokajanje kod muža Duška, Karleuša je prvo svratila kod jednog poznatog beogradskog vidovnjaka, koji je lociran u Novom Beogradu, a kod kojeg odlazi veliki broj poznatih ličnosti.

tz
Jelenu nije toliko zanimalo da li će na putu pokajanja u Kinu uspeti da ubijedi muža da mu je vjerna kao opatica, već da li će Vranješ i dalje htjeti da bude sa njom. Kako tvrdi izvor blizak JK, koji ju je i zatekao u stanu čuvenog vidovnjaka, ona je bila vidno uznemirena, unezverena i tužna, prenosi alo. 

tre

Razlog je poznat svima od Beograda do Gvanžua!

- Jelena je stigla u večernjim časovima kod našeg poznatog vidovnjaka. Inače, kod njega dolazi veliki broj javnih ličnosti i uglavnom svi pristižu tamo poslije sedam, osam uveče kako ih niko ne bi primijetio. Obično u tim terminima vidovnjak ne zakazuje ostalim mušterijama, ali se desi da se ponekad sretnu vipovci i "običan svijet" - otkriva izvor.

Ne propustite